Osman Şenher Suçlular ortaya çıksın
HABERİ PAYLAŞ

Suçlular ortaya çıksın

Galatasaray dün akşam Manisaspor’a yenildi liderle arasındaki puan farkı 13’e yükseldi. Yani işin Türkçesi şampiyonluk şansı bitti. Peki Galatasaray takımını bu hale kim getirdi? Ben mi suçluyum? Oğuz Dizer mi, Gökmen Özdenak mı, Kadir Çetinçalı mı yoksa Arif Kızılyalın mı? Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Sportif Direktör Adnan Sezgin’in hiç mi suçu yok? Onlar masum!

[[HAFTAYA]]

Zaten yaptıkları transferlerden de bu belli oluyor. Ali Turan’ın hayatını bitirdiler. 6 ay Galatasaray’a gelebilmek için Kayseri’de futbol oynamadı. Dün gece taraftar faturayı Ali Turan’a kesti. Misimoviç sonradan oyuna giriyor. Ağzında bir ciklet çakkıdı çukkudu çiğneyip duruyor. O sırada Galatasaray golü yemiş veya mağlupmuş umurunda bile değil. Lorik Cana, Barış ve Mustafa Sarp ayarında bir futbolcu. Yani transfer edilmemiş olsa enazından Mehmet Topal’dan gelen para kulübün kasasında kalırdı. İnsua kiralık alındı. Galatasaray’a ne katkısı var? Koca bir sıfır.

Haberin Devamı

Pino içlerinde biraz işe yarayan bir futbolcu diyebiliriz. Sonuçta ne kadar tenkit edersek edelim, hikaye. Tribünler “Yönetim istifa” diye bağırıp Haldun Üstünel lehine bağırsa da, “I love you Hagi” dese de değişen hiçbir şey yok. Takım gerçekten çok kötü futbol oynuyor. Galatasaray önümüzdeki hafta Kayseri deplasmanına gidecek. Daha sonra Ali Sami Yen’de Beşiktaş’la oynayacak. Allah taraftarlara sabır versin. Manisaspor’a gelince; teknik direktör Hikmet Karaman’ı kutlamak lazım. Gerçekten takımını akıllı bir taktikle oynatıp müthiş mücadele ettirdi. Çok iyi futbol oynatmasa da akıllı bir taktikle zorlanmadan Galatasaray’ı devirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder