Faik Gürses Sular idaresinde iftihar sergisi
HABERİ PAYLAŞ

Sular idaresinde iftihar sergisi

Her yıl bu mevsimde Kadir Topbaş ya göklere çıkartılır ya da şu ifade ile anılır, “Başkan yine sınıfta kaldı” Neden? Çünkü yollara tuz dökülmesinin konusu ona fatura edilecektir. İyi tuzlama (ya da şırdandan!) Topbaş’ı iyi Belediye Başkanı yapacaktır. Ben başka bir yerden gireceğim. 1959 yılı idi, bir şeker bayramında babaannem, “Gel seni Taksim’e çıkartayım, bugün suları açacaklar seyredersin” dedi. Taksim’de suları izlemek nasıl bir şeyse merak etmiştim. Sonra bir baktım ki o rengarek suların karşısında bir yığın insan. Hoşuma gitmişti, çocuktuk o zaman. Tam 50 yıl geçti. Geçtiğimiz perşembe günü yine o sular idaresindeydim. Only Game sergisinde. Hem de ne sergi, hem de ne müze. Dahası, içerisini müthiş bir hale getiren Kadir Topbaş’ı gittim sessiz bir yerde alkışladım. Yeter mi? Asla. Taksim’e cami diye tutturan zihniyetin yerini sanata bırakması benim için bir diğer kocaman iftihar vesilesidir. Başkan tuzlamadan geçti, şimdi üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı yiyor. Afiyet olsun.

Haberin Devamı

YAŞARKEN UNUTULMAYANLAR

Ahmet Suat Özyazıcı’nın stada verilen ismi mükemmel. Ama Özkan Sümer’in de taltif edilmesi gerekmiyor mu Sevgili Bakan Faruk Özak?

BİR TEŞEKKÜR DE OSMAN AVCI’YA

İstanbul, Sportif İşler A.Ş Genel Müdürü Osman Avcı’nın başlattığı proje gerçekten taktire değer. Bugüne kadar “It is a pencil”dan öteye gidemeyen, hakem, sporcu, yönetici ve antrenörlere yabancı dil kursu açılmış. Proje 18 ay sürecek. Buyurun size bir harika etkinlik daha.

KKTC SEMİNERİ

Ambargo uygulanalı 35 yıl geçmiş. Yavruvatan’daki sportif işler durmuş. Ama geç de olsa artık bir şeyler yapmanın zamanı. Başımızı kuma gömüp, ambargo var ne yapalım” yerine, Anavatan’dan gelen parayı iyi kullanıp tesise harcayalım. Bakın o zaman nasıl delinecek bu şeytan icadı. Haydi bir kolları sıvamaya bakar bu startı vermek.

BEŞİKTAŞ KONGRESİ

Yıldırım Demirören ile Murat Aksu’nun kapışması, iktidarki başkanın listesini açıklamasından sonra kesinleşecek. Şimdilik kimse ilerde değil. Hatta geride olan da yok. Sadece görülen fark, seçime 5 gün kala, iki tarafın da derneklere hucüm etmesi görülüyor...

Haberin Devamı

DEĞİRMENİN SUYU

Galatasaray Başkanı Adnan Polat sihirli adamlar olarak, Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ’ı göstermişti. Ee bu da yetmiyor birader, gelen adamlar öyle ikinci sınıf insanlar değil. 280 Milyon dolar borç var diyenleri utandıracak kadar bir ekonomi bilgisi ve mukavele yapma yeteneği gerektiriyor. Acaba diyorum bir üçüncü bilen olabilir mi Galatasaray’da. Şu köprüyü satan Sülün Osman’a çok kafam takılıyor!!!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder