Faik Gürses Tabata'yı gönderin
HABERİ PAYLAŞ

Tabata'yı gönderin

Korcan bu, bundan kötüsü olmaz. Bu kaleciyle devam etmek zorunluluğu varsa ağıt yakmanın bir alemi yok. Çok üzülecek ama, ne yazık ki iki gol de onun eseri. Ama iki golü iptal eden bir İsmail Şencan var ki, 3 gün önce Galatasaray maçında kaldırdığı doğru bayraklarla ve dün iptal ettiği 2 Manisa golüyle yılın hakemi olmaya aday.

İsmail Şencan’ı tanıyorum, gözünde de ofsayt çizgisi var. Kamera gibi bir adam. Beşiktaş’ta da bir Tabata var. Bırakın ne köy olur ne kasabayı, bence mezra dahil hiçbir şey olmaz. Israr etmenin de bir alemi yok. Ne demişler, zararın neresinden dönersen o kadar kar edersin. Bu arkadaşı kiraya vereceklerse tapusunu da koltuğunun arkasına sıkıştırmalılar. Yok ikinci yarı Denizli’nin yanında oturmaya devam ederse, bu taraftar o kulübeyi yakar.

Haberin Devamı

Beşiktaş kötü oynamadı, ama Manisa’nın maçı bu kadar arzu etmesi, bu yılki iki Beşiktaş maçında da takdire şayan bir futbol ortaya koyması, alkışlanacak bir görsel olaydır. Beşiktaş’ın oyuncu kalitesinin çok altında olan Manisaspor’u bu şekilde koşturup oynatan da Mesut Bakkal’dır. İkinci kez kutluyorum. Mustafa Denizli’nin ikinci yarıda maçı çevirme adına 3 değişikliği de yerindeydi.

Nobre’nin girişi ileriye hareket ve biraz da bereket getirdi. Ama sol kanatta Yusuf çok daha iyi işlere imza atabilirdi. Ben hâlâ onun solda kullanılmasını garipsiyorum. Bir de derler ki her inişin bir çıkışı vardır, Beşiktaş’ta bu tersine işleyen bir söz oldu. Çıktılar ve öyle bir indiler ki kupada da şimdilik öksüz kaldılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder