Osman Şenher Tarihe geçtiler!
HABERİ PAYLAŞ

Tarihe geçtiler!

Haberin Devamı

Milli duygu apayrı bir şeydir, bunu hissetmek lazım. Hissedemezsen rezil olursun! 75 milyonluk Türkiye’yi de bütün Avrupa’ya güldürürsün. Birinci hatamız, milli takımın başında yabancı hocanın işi ne? İkinci hatamız Hiddink’in alt kadrosu bu Hollandalı’yı uyarmıyorsa onlar daha çok suçlu. Fenerbahçeli Mehmet Topuz, Caner; Gaziantepli Olcan, Beşiktaşlı İsmail Köybaşı, Necip; Valencia’dan Mehmet Topal, bu çocuklar Türk.

[[HAFTAYA]]

Neden milli takım forması giyemiyorlar? Formsuz da olsa milli takım forması neden bazı futbolculara ipotekli? Bunun izahı yok! Sadece hayal kurdurdular. Kazakistan’ı son saniye golü ile yenen, Avusturya ile berabere kalan bu takım Azerbaycan kıyak yapmasa onları da yenemezdi. Bu şartlarda biz Hırvatistan’ı nasıl eleyip Avrupa Şampiyonası’na katılırdık?

Diğer bir konu Mersin maçında Sabri Sarıoğlu döküldü, Sivas maçında Gökhan Gönül takımın en kötüsüydü, kaleci Volkan moralsizdi. Kadroda ne işleri var? Trabzon’un kalecisi Tolga Zengin hem moralli hem de harikalar yaratıyor. Ama dedim ya milli takım forması ipotekli. Cesur değişiklikler yapacak yiğit bir teknik direktörü yok. 3-0 yenik duruma düştükten sonra Mehmet Topal’ı oyuna alan zihniyetten ne beklersin?

Bizim gibi, taraftar da düşüncesini söyledi: “Hiddink istifa”, “Oğuz istifa” Hoş bu saatten sonra istifa etseler ne olur? Türk insanının içi yanıyor. İnsanlar zaten futboldan soğumuştu, Hırvatistan’ı elersek bir ümit diyorduk. Dün geceki yenilgi ile en az 2 sene geriye gittik. Futbolun heyecanı tamamen bitti. Yazık, çok yazık! Keşke dün geceyi yaşamamış olsaydık... Ceza almayacağımızı bilsem Zagreb’deki rövanş maçına bu futbolcuları götürmeyin diyeceğim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder