Ekonomi Telekom evleri sigortalayacak

Telekom evleri sigortalayacak

Paylaş
Telekom evleri sigortalayacak

'Ev gibisi yok' konseptiyle bol bedava konuşmalı 'Ev Avantaj' tarifelerini hayata geçiren Türk Telekom, isteyen ailelerin evlerini ayda 5 liraya hırsızlara karşı sigortalayacak

20 milyon saat konuşuldu

Türk Telekom, ilk olarak kasım ayında Kurban Bayramı nedeniyle hayata geçirdiği ‘bedava konuşma’ kampanyalarıyla 25 gün boyunca 1.2 milyar dakika (20 milyon saat) ücretsiz konuşturdu.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kampanyalarda 120 milyon liralık bedava konuşma gerçekleştirildiğini söylerken, sabit hatlarla konuşma sürelerinin de arttığına dikkati çekti.

Ne taahhüt ne kayıt istedik

“Vatandaş 120 milyon lira bedava konuştu ama bu, gelirimizden 120 milyon lira kaybettik anlamına gelmiyor” diyen Erem Demircan, şöyle devam etti: “Çünkü insanlar daha önce yapmadıkları konuşmayı yaptılar.

En fazla İstanbul, Ankara, İzmir, Bayburt ve Tunceli’den konuşuldu... Biz ne taahhüt, ne ilave ücret ne de kayıt istedik. Sadece ‘Kaldır ve konuş, şu saatten itibaren bedava’ dedik.”

Hırsıza karşı da koruyacak

Türk Telekom’un son olarak bol bedavalı ‘Ev Avantaj’ tarifelerini sunduğunu belirten Demircan, “Ayrıca ‘ev gibisi yok’ konseptinde yeni hizmetler de sağlayacağız.

Nisan ayında evleri hırsızlardan koruyan güvenlik sistemi kurulacak. Konutlar hırsızlığa, yangına ve su basmasına karşı ayda 4-5 liraya sigortalanacak. Abonelere de çok düşük fiyatla ferdi kaza sigortası yapılacak” şeklinde konuştu.

2

Haberin Devamı