Gündem Trafik kazası sonrası kavga: 2 ölü, 12 yaralı

Trafik kazası sonrası kavga: 2 ölü, 12 yaralı

Paylaş
Trafik kazası sonrası kavga: 2 ölü, 12 yaralı

Trafik kazası sonrası kavga: 2 ölü, 12 yaralı

Gaziantep'te, yaralamalı trafik kazası sonrasında başlayan tartışma, taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve polis ekibi sevk edilirken, kavga yaklaşık üç saat sonra kontrol altına alınabildi.

Haberin Devamı

Çağlayan Mahallesi, Farabi Sokak üzerinde Cihangir Gezer yönetimindeki 27 UC 131 plakalı kamyonet, iki kişiye çarparak yaraladı. Sokakta oturan vatandaşların, kamyonet sürücüsüne tepki göstermesi üzerine tartışma başladı. Tartışma bir anda taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü.

Kamyonet sürücüsü Cihangir Gezer silahla vurularak olay yerinde hayatını kaybederken, Resul Yıldız, Gülcan Davulcu, Vakkas Yıldız, Aydın Davulcu, Hasan Güler, Sedat Nahırcı, Mehmet Yıldız, Fatih Davulcu, Musa Çabuk ile isimleri henüz öğrenilemeyen 3 kişi ile birlikte toplam 12 kişi yaralandı.
Yaralılar, özel otomobil ve olay yerine çağrılan ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi, 25 Aralık, Şehitkamil Devlet Hastaneleri ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine götürülerek tedaviye alındı. Silahla yaralanan Musa Çabuk, kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve polis ekibi sevk edilirken yaklaşık 3 saat süren kavga güçlükle kontrol altına alınabildi. Kavgaya karışanlar, zaman zaman olay yerindeki polis ekiplerine de taşlarla saldırdı. Kavganın yaşandığı Farabi sokak üzerindeki güvenlik önlemleri sabaha kadar sürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet BULUT/GAZİANTEP, (DHA)