Ekonomi Turkcell gezenzi.com'la sosyal hayata katıldı

Turkcell gezenzi.com'la sosyal hayata katıldı

Paylaş
Turkcell gezenzi.com'la sosyal hayata katıldı

Sosyal paylaşım sitelerine bir yenisi daha eklendi. Facebook, Twitter ve Youtube'dan sonra Turkcell de Gezenzi'yi hayata geçirdi

HER ŞEYİ PAYLAŞACAKLAR

Haberin Devamı

Facebook, Twitter ve Youtube gibi sosyal paylaşım sitelerine bir yenisi daha eklendi. Turkcell Gezenzi’yi hayata geçirdi. ‘Gezenzi’ ile kullanıcılar, her an, her yerden fotoğraf, yazı, video, müzik içeriklerini paylaşabilecek.

Gezenzi’nin tanıtım toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, sosyal paylaşım sitelerinin 2.9 milyar dolar gelir yarattığını belirtti.

FOTOĞRAFLI MESAJ YETERLİ

Son istatistiklere göre mail okuma ile geçen süreden daha fazlasının, sosyal paylaşım ağlarında geçirildiğini kaydeden Bayrakdar, “Gezenzi’de paylaşmak istediğinizde, fotoğrafını çekiyor, 6060’a fotoğraflı mesaj yolluyorsunuz, doğrudan Gezenzi sitesinde, isterseniz sadece arkadaşlarınız, isterseniz herkes, doğrudan harita üzerinde sizin yorumunuzu ve fotoğrafınızı görüyor” dedi.

Haberin Devamı

TÜM İZLERİ PAYLAŞIYORLAR

Cenk Bayrakdar şöyle konuştu: “Kullanıcılar, Gezenzi’deki diğer izleri takip edip, yorum yapabiliyor, Beğendiği izleri paylaşabiliyor. Temel amacı paylaşmak, keşfetmek ve işaretlemek olan Gezenzi’nin en önemli özelliklerinden biri de kullanıcıların, bunu isterse Facebook’taki arkadaşlarıyla paylaşabilmesi. İnsanlar, bırakılan izlerle bir yere gelirse o lokasyonla ilgili tüm bigilere sahip olabiliyor.”

TIKLA KOMUŞ ÖZELLİĞİ

Dünyada ilk olan ‘tıkla konuş’ özelliğiyle, kullanıcıların adının üzerine tıklayarak numarayı görmeden telefonla konuşabildiğini anlatan Cenk Bayrakdar, izlerin istendiği takdirde silinebildiğini belirtti.

Sistemin iki ay ‘bedava’ olduğunu ve platforma video ve müzik de eklenebileceğini kaydeden Cenk Bayrakdar, “İki ay sonra ücretli olacak. Ama çok uygun bir ücret belirleyeceğiz” dedi.

ÜYELİK ÜCRETSİZ

Gezenzi’ye üye olmak için ‘http://www.gezenzi.com’ adresini ziyaret etmek gerekiyor. Kullanıcılar, Gezenzi’ye Facebook hesabıyla da giriş yapabiliyor. Üyeliğin ücretsiz olduğu Gezenzi’de, internet sitesi veya cep telefonundan iz bırakılabiliyor

. Kısa süre sonra kullanıma girecek 60’ın üzerinde cep telefonu modeline özel geliştirilen Gezenzi’ye cep telefonundan ulaşmak mümkün olacak.

Haberin Devamı