Coşkun Türk Turu geçer de...
HABERİ PAYLAŞ

Turu geçer de...

Önce skor yazarlığı yapalım... Young Boys karşısında alınan 2-2’lik skor rövanş için büyük avantaj ve Fener sürpriz olmazsa rakibini Kadıköy’de yenip turu geçer. Şimdi skor yazarlığını bırakıp sahada zaman zaman çok aciz durumlara düşen Fener’i değerlendirelim. Takımın sağ kulvarında geçen sezonun ortasında seks alemi yaptıkları gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Önder ve Kazım var. Ama dün gece maçı ekranları başında izleyen milyonların büyük çoğunluğu “Bunların bu takımda ne işi var” dedi.

Önder yanından vızır vızır geçenlere ya baktı ya tekmeyi yapıştırdı. Kazım ise takımı 2-1 öndeyken amatör futbolcuların bile yapmayacağı bir hareketle ikinci sarı karttan kırmızı kartı suratına yedi. Hem kenardaki hocası Aykut Kocaman’ı hem sahadaki arkadaşlarını çok zor durumda bıraktı. Hakem bir de Andre Santos’un rakibe attığı dirseği görse 9 kişi kalacak olan Fener’in işi hiç de kolay olmayacaktı.

Haberin Devamı

Bekir, Bilica, Cristian kötüydü. Alex ve Gökhan Ünal vasatı aşamadı. Emre ise vasatın üzerindeydi. Bu kadar kötü ve vasat futbolcuyla alınan skor gerçekten süper. Skor gibi takımda süper iki isim daha vardı. Biri yeni transfer Stoch diğeri kaleci Volkan. Zaten 2-2’lik skorda bu iki ismin etkisi büyüktü. Sonuçta tur için yeterli skor alındı ancak bir sonraki rakip karşısında dünkü Fener dağılır gider. Bu yüzden Lugano, Gökhan Gönül, Dia ve yeni santrfor bir an önce takıma dahil olmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder