Coşkun Türk Tutmadı...
HABERİ PAYLAŞ

Tutmadı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hem cezalı ve sakatların çokluğu hem de Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ilk maç olması nedeniyle sahaya bilinen kadro ve taktikten farklı bir 11 sürdü. Volkan, Lugano, Emre, Alex, Mehmet Topuz, Dia, Niang sahada yoktu. Taktik ise genelde 4-1-4-1 şeklindeydi. Bunun için Aykut Kocaman’a kızılmalı mı? Dünkü şartlar itibariyle ben kızmayan taraftayım.

Fenerbahçe gibi büyük bir takımın yedekleri her an hazır olmalı, sezon içinde değişik taktikler deneyebilmeli. Aykut Kocaman bunu denedi, ama tutmadı. Sahaya kaptan olarak çıkan, son lig maçında takımın yıldızı olan Gökhan Gönül talihsiz bir gece geçirme hakkını kullandı. Müthiş hızıyla savunmada nefis kademeler yapan, gol çizgisinden toplar çıkaran Gökhan dün kendi kalesine gol attı. Bekir ne zamandır oynamamanın sıkıntısını yaşadı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Andre Santos şık hareketler yaptı bir de güzel gol attı ama asli görevi savunmada iyi değildi. Kazım göze hoş gelen hareketler yapıyormuş, top cambazıymış falan filan... Fenerbahçe’ye bunlar değil, takım oyununu oynayan futbolcu lazım. Tamam o hareketleri de yapsın ama takım kurgusundan uzaklaşmasın. Genç Gökay iyi niyetiyle elinden geleni yapmaya çalıştı.

Cristian bildiğimiz düz topçu. Stoch sürati ve çalımlarıyla maça iyi başladı Semih’e de bir gol attırdı ancak devamlılık sorunu yaşıyor. Orta sahada Stoch’a yakın oynayan Caner ise bu bölgede etkili olamadı. Semih bir gol attı fakat genelde vasattı. Bütün bunlar bir araya gelince de 4-2’lik skor kaçınılmaz oldu. Ankaragücü Türkiye’nin istikrarsız takımlarından birisi. Dün iyi oynama günleriydi ve haklı bir galibiyet aldılar. Grupta bundan sonra ne olurun sorusuna gelince; Fenerbahçe işi ciddiye alıp Gençlerbirliği, Buca ve Yeni Malatya’yı yenmeli. Yoksa bir maçta daha kaybedilecek puanlar kupa hasretinin 28 yıla çıkmasına neden olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder