Gündem Tuvaletini yapmak isterken tepeden yuvarlandı

Tuvaletini yapmak isterken tepeden yuvarlandı

Paylaş
Tuvaletini yapmak isterken tepeden yuvarlandı

Bolu'da kenti yüksekten gören tepede içki içen kadın tuvalet ihtiyacı için aşağı inmek isterken yuvarlandı

E.K.Y.’yi kurtarmak isteyen 2 erkek arkadaşı da yuvarlanınca, 112 Acil’den yardım istedi. 112 Acil ve itfaiye ekipleri ağaca takılan kadın ile 2 kişiyi yukarı çıkardı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 20.15’de Sarıcalar Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. E.K.Y., İbrahim Özay ve Erol Kocabaş tepenin kenarında kent manzarasına karşı içki içmeye başladı. E.K.Y. bir süre sonra tuvaletini yapmak için tepenin kenarına inmek isterken aşağı yuvarlandı. E.K.Y. 10 metre yuvarlandıktan sonra ağaca takılarak durdu. Arkadaşlarının düştüğünü gören İbrahim Özay ve Erol Kocabaş tepeden inmek isterken, kayarak yuvarlandı. 112 Acil’i arayan İbrahim Özay yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri, itfaiyeye haber verdi. 3 kişi ekipler tarafından kurtarılırken, yaralı olan E.K.Y. ve İbrahim Özay, 112 Acil ambulansıyla Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. E.K.Y. ve İbrahim Özay’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Aşırı alkollü olan ve ayakta durmakta güçlük çeken Erol Kocabaş ise polise zor anlar yaşattı. Cep telefonu çalan Erol Kocabaş, bulunduğu yeri anlatamayınca telefonu polise verdi. Tepenin kenarına giderek, "Arkadaşlarımı kurtaracağım" diyerek bağıran Erol Kocabaş’ı polisler güçlükle sakinleştirdi. Bir kişiyi arayarak "Bütün Bolu medyası beni çekiyor" diyerek gülen Erol Kocabaş, telefonu kapatıp yine tepenin kenarına gitmek istedi. Erol Kocabaş’ın tepeden bir arkadaşının daha düştüğünü iddia etmesi üzerine itfaiye ekipleri ormanlık alanda arama yaptı. Uçurumun alt tarafına inen ekipler yaptıkları aramada kimseye rastlamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Mutlu YUCA- Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)