Gündem Uzman çavuş kardeşleri hain saldırı ayırdı

Uzman çavuş kardeşleri hain saldırı ayırdı

Paylaş
Uzman çavuş kardeşleri hain saldırı ayırdı

PKK bugün Bingöl'de hain bir tuzakla uzman Çavuş Emrah Çeçen'i şehit etti. Çeçen'in kardeşi de uzman çavuştu ve aynı bölgede görev yapıyorlardı...

Bingöl'ün Genç İlçesi'ne bağlı Yeniyazı Köyü yakınlarında, teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcının, yol kontrolü yapan askerlerin geçişi sırasında patlatılması sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Şehit Emrah Çeçen'in daha önce görev yaptığı Diyarbakır'da yine kendisi gibi Jandarma Uzman Çavuş olan kardeşi Burak Çeçen ile birlikte terör örgütü PKK'ya karşı mücadele ettikleri ortaya çıktı.

Amca Mehmet Çeçen, "İki kardeş doğuda aynı yerde görev yaptılar. Biri şehit oldu, biri yanımızda" diye konuştu.

ŞEHİT ARKADAŞININ CENAZESİNE DE KATILMIŞ!


Yiğit Ferman adında 1.5 yaşında oğlu bulunan şehit Uzman Çavuş Emrah Çeçen'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Fırat Kalkanı harekatında Suriye’nin Rai bölgesinin güneyindeki Tell El Hava Köyü yakınlarında DEAŞ militanlarının roketle saldırdığı tankta şehit olan 3 askerden piyade Uzman Çavuş 26 yaşındaki Halil Gedik ile birlikte görev yaptığı ve arkadaşının memleketi Turhal'daki şehit cenazesine katıldığı belirlendi.

Şehit Emrah Çeçen'in cenazesinin yarın ilçede toprağa verileceği öğrenildi.

ACI HATIRA




Şehit Emrah Çeçen'in geriye kardeşi Burak Çeçen (en sağdaki) ile yaklaşık 1.5 ay önce şehit olan Halil Gedik (Mavi tişörtlü) ile çektirdiği hatıra fotoğrafı kaldı.