Gündem Vali yine 'Coş'tu!

Vali yine 'Coş'tu!

Paylaş
Vali yine 'Coş'tu!

Daha önce bir yurttaşa 'gavat' diyen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bu sefer de eşi Aylin Coş yüzecek diye, olimpik havuzu kapattırdı

Daha önce bir yurttaşa 'gavat' diyen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bu sefer de eşi Aylin Coş yüzecek diye, olimpik havuzu kapattırdı. Havuzun valinin eşine tahsis edilmesine tepki yağdı.

Haberin Devamı

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya Sakarya Valisi Avni Coş’u görevden alıp almayacağını sordu. Sözcü'de yer alan habere göre, Nazlıaka, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi ve çocuklarının 14 Ağustos tarihinde Sakarya Kent Park Yüzme Havuzuna geldiklerinde, havuzun 13.00 ile 14.00 saatleri arasında valinin ailesinin kullanımı nedeniyle vatandaşlara kapatıldığı yönünde haberlerin basında yer aldığını belirterek şöyle dedi: “Sakarya Valisi bu uygulamayı gerçekleştirme cesaretini kimden almaktadır?

Sakarya Valisinin demokrasinin evrensel kuralları ve kanunları yok sayan keyfi uygulaması için adli ve idari soruşturma açılacak mıdır? Kamu görevlilerinin bu pervasızlığı, üst düzey bürokratların AKP iktidarları döneminde adeta iktidar partisinin bir üyesi veya görevlisi haline dönüştürülmesinden mi kaynaklanmaktadır? Vatandaşın kamu hizmetlerinden eşit olarak yararlanma hakkını gasp eden Sayın Valiyi görevden alacak mısınız?”

Haberin Devamı