Ekonomi Vissmate Genel Müdürü Ferhat Sucu

Vissmate Genel Müdürü Ferhat Sucu

Paylaş
Vissmate Genel Müdürü Ferhat Sucu

Vissmate Genel Müdürü Ferhat Sucu Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında açıklama yaptı

Yerel zincirler Türkiye’de son 10 yılda önemli bir büyüme trendi gösterip organize ticaretin gelişimi ve dengede olması adına ciddi katkı sağlamıştır. Sektörün ve tüketici beklentilerinin doğru tespit edilmesi sonucu yapılan yatırımlar ile yerel zincirler Türkiye’deki organize ticaret içerisinde hak ettiği büyüklüğe ulaşmıştır.

Hem yerel zincirlerin hem ulusal zincirlerin yapmış oldukları yatırımlarla organize ticaret her yıl büyümeye devam etmektedir. Sistem, ekip ve ekipman yatırımlarıyla tüketicinin daha rahat daha keyifli alışveriş yapmasını sağlayan bu yapı geleceği yakalamış olacaktır.

Vissplus henüz 1 yılını yeni tamamlamış genç ve dinamik bir şirkettir. Başlangıcımızdan bugüne kadar geçen süreçte tüm operasyonlarımızı verimlik üzerine kurguladık. Ana hedefimiz, dünya standartlarında ev bakım ve temizlik ürünleri üreterek bugün ve gelecek nesiller için tüketicilerin yaşam kalitesini artıran, hayatlarını kolaylaştıran ürünler sunmak olduğu için verimlilik şirket çalışanlarımızın manifesto listesindeki önceliklerin başında yer almaktadır.

Haberin Devamı