Gündem Yangın bir aileyi yoketti!

Yangın bir aileyi yoketti!

Paylaş
Yangın bir aileyi yoketti!

Yangın bir aileyi yoketti!

Eskişehir'de bir apartmanın 5'inci katında sobadan çıkan yangında 47 yaşındaki Ali İhsan Balaban, 43 yaşındaki eşi Nuray Balaban ve 18 yaşındaki kızı Nuray Balaban dumandan zehirlenerek öldü.

Haberin Devamı

Alanönü Mahallesi Babür Sokak'taki Sema Apartmanı'nın 5'inci katında meydana bugün saat 06.00 sıralarında meydana gelen olayda NATO Petrol Hattı Tesisleri'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali İhsan Balaban'ın evinde yangın çıktı.

Kömür sobasından çıktığı belirtilen yangını yoldan geçen bir taksi şoförünün görüp durumu itfaiye ve polise bildirdiği belirtildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polisler apartmanda oturanları zilleri çalarak dışarı çıkardı. Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri de çekil kapıyı kırıp içeriye girdi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında evde bulunan Ali İhsan Balaban, eşi Nuray Balaban ve kızı Melike Balaban dumandan zehirlenerek öldü. 3 kişinin cesetleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yangının sobadan çıkan kıvılcımdan meydana geldiğini, olayda evin 2 odasının yandığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

DHA