Osman Şenher Yanlış yapılıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yanlış yapılıyor

Galatasaray gibi büyük kulübün transfer politikası daha ciddi ve farklı olmalıydı. Başkan Ünal Aysal çok değerli bir insan. Transfer işlerini pek bilmiyor. Televizyonlara, basına haber verilip canlı yayınla İspanya’ya Atletico Madrid Kulübü’yle görüşmeye gidiliş, gece yarısı dönüş ve sonucunda işlerin arap saçına dönmesi tam bir fiyaskoydu. Tomas Usfaluji’ye sözüm yok. Geçen gün Mustafa Denizli ile konuştum. “Galatasaray’a çok yararlı olur, iyi bir futbolcu” dedi. Ama Forlan ve Reyes’e benim itirazım var.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Forlan 33 yaşına gelmiş. Atletico Madrid’den yıllık 4,5 milyon euro alıyor.. Galatasaray’ın bu futbolcuya teklifi 6 milyon euro. Kimdir bu Forlan? Bu transfer gerçekleşirse takımdaki bütün dengeler bozulur. Fatih Terim’in öteki futbolcular üzerindeki otoritesi sıfırlanır. Artı Forlan’ın Galatasaray’a ne vereceği de koca bir soru işareti. Cassio Lincoln de böyle gelmişti, Galatasaray’ın elinde patladı.

Aynı düşüncelerim Reyes için de geçerli. Öyle çok büyük bir futbolcu değil. Canı isterse o gün iyi oynayan, isteksiz olduğu günlerde ise insanlara sıkıntı veren bir futbolcu. Kulüp yöneticileri bu futbolcuların üzerine giderek Galatasaray’ı küçük düşürüyorlar. Keşke bu yabancılar yerine Fenerbahçe’nin aldığı Serdar ve Orhan, Beşiktaş’ın aldığı Mustafa için mesai harcansaydı.

Ayrıca Ali Dürüst ile el sıkışan, sonra Dürüst’ün Beşiktaş’a ayıp olur diye bu transferden geri adım attığı Ersan Gülüm de Galatasaray’a büyük katkı sağlardı. Eğer bu futbolcular alınabilseydi, 2 yıldız yabancı da bunlarla birlikte takıma katılsaydı önümüzdeki sezonun şampiyonlukta en iddialı takımı Galatasaray olabilirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder