Pratik Bilgiler 414 telefon kodu nerenin? 0414 alan kodu hangi şehrin?

414 telefon kodu nerenin? 0414 alan kodu hangi şehrin?

Paylaş
414 telefon kodu nerenin? 0414 alan kodu hangi şehrin?

0414 arama kodu üzerinden yapılan aramalar ile birlikte Şanlıurfa şehrine ulaşım sağlanır. Ülkenin dört bir tarafından bu şekilde arama ile beraber şehre erişim gerçekleşmektedir. 414 telefon kodu nerenin? 0414 alan kodu hangi şehrin? 414 alan kodu hakkında tüm detayları derledik.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Şanlıurfa Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. Başta turistik ve ticari olmak üzere pek çok amaç altında değerlendirilen şehir konusunda, 414 alan kodu üzerinden erişim sağlanır.

Haberin Devamı

414 TELEFON KODU NERENİN?

414 telefon kodu Şanlıurfa şehrine aittir. Özellikle son yıllarda Göbeklitepe ile beraber pek çok mimari açıdan yoğun turist çektiğini söylemek gerekir. Aynı zamanda ticari olarak da yine Türkiye'nin önemli şehirleri arasında gelmektedir.

Hangi amaç olursa olsun Şanlıurfa sınırları içerisinde telefonları erişim sağlamak için 414 telefon kodu kullanılmaktadır. Kullanılan bu kod ile beraber Şanlıurfa içerisinde bulunan tüm sabit hatları erişim değerlendirilir.

0414 ALAN KODU HANGİ ŞEHRİN?

En önemli alan kodlarından biri olarak 414 öne çıkmaktadır. Çünkü Şanlıurfa şehrine ait olan 414 alan kodu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli şehrine erişim imkanı vermektedir. Dünya çapında Turizm açısından önemli bir potansiyel teşkil eden Şanlıurfa, ayrıca kısaca Urfa olarak halk tarafından ifade edilir.

Haberin Devamı

Binlerce yıllık bir tarihe sahip olması ile birlikte, yerli ve yabancı pek çok turist çektiğini söylemek mümkündür. O yüzden otel rezervasyonu ve benzeri gibi pek çok çalışma konusunda, sabit hatlara 414 alan kodu ile erişim sağlanır.

 

414 ALAN KODU ÜZERİNDEN GELEN TELEFON HANGİ ŞEHRE AİTTİR?

Eğer 414 alan kodu üzerinden bir telefon gelmiş ise bunun Şanlıurfa şehrinden ulaştığını söylemek gerekir. Çünkü herhangi bir kişi Şanlıurfa sınırları içerisinden bir arama yaptığında, Türkiye'nin diğer şehirlerinde son dört numarası başta görülmektedir. Yeraltı madenleri ve turizm yapısı ile birlikte Şanlıurfa en önemli şehirlerden biridir.

Dijital ekranda 414 numarası göründüğü zaman Şanlıurfa'dan geldiği anlaşıldığı vakit, kişi buna göre telefonu açabilir veya açmayabilir. Özellikle turizm ve ticari açıdan ülkeye önemli katkı sağlayan Şanlıurfa alan kodu telefon üzerinden çok fazla değerlendirilmektedir.