Pratik Bilgiler 996 telefon kodu nerenin? +996 alan kodu hangi ülkenin?

996 telefon kodu nerenin? +996 alan kodu hangi ülkenin?

Paylaş
996 telefon kodu nerenin? +996 alan kodu hangi ülkenin?

Sabit hatlardan yapılan aramalarda alan kodunun muhakkak olması gerektiği bilinir. Buna göre 996 telefon kodu ile yapılan arama içinde sıkça merak durumu bulunmaktadır. Alan kodunun telefon numarasının en başında yer aldığı bilinir. Böylelikle arama yapılan her öğrenilebilir. Sizin için, 996 telefon kodu nerenin? +996 alan kodu hangi ülkenin? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Alan kodları telefon numaralarından önce gelerek aramanın doğru olarak yapılmasına yardımcı olur. Bunun yanında her alan kodu sadece belirli bir ülkeye veya şehre verilir. Buna göre arama kolay bir şekilde yapılır ve oradan arama alındığı zamanda neresi olduğu bulunur. 996 olan telefon koduna ise Kırgızistan'da rastlanılır.

Haberin Devamı

 996 TELEFON KODU NERENİN?

996 telefon kodunun sahip olduğu ülke Kırgızistan şeklinde bilinir. Bu ülkeye ait olan telefon kodunun 996 olarak bilinmesi gerekir. Zaten telefon kodları belirli kriterlere göre verildiği için karışıklık çıkması mümkün değildir. Bundan dolayı 996 telefon koduyla alakalı olan tek ülke olarak Kırgızistan'ı bilmek yeterli olarak görülmektedir.

Bir telefon numarasının önünde 996 alan kodunu görmek oldukça normaldir. Çünkü arama Kırgızistan üzerinden yapıldığı zaman bu kodun en başta yer almak gerekir. Bunun yanında telefon kodları kalıcı şekilde bilinmelidir. Bundan dolayı 996 telefon kodu sadece Kırgızistan ülkesinde yer alır.

 +996 ALAN KODU HANGİ ÜLKENİN?

Alan kodları genel kültür açısından son derece önem arz etmektedir. Bunun yanında arama alan birisinin gelen numara hakkında merakı olması son derece normaldi. Bu merak daha çok gelen aramanın nereden olduğu ile alakalıdır. İşte bundan dolayı alan kodunu bilmek önemli görülen bir unsur şeklinde karşımıza çıkar.

Haberin Devamı

+996 alan kodu denildiği an akla hemen Kırgızistan gelir. Buranın sahip olduğu en önemli özellikler içerisinde alan kodu da yer almaktadır. Bunun yanında +996 alan kodunun Kırgızistan üzerinden yapılan sabit hat aramalarında kesinlikle yer aldığı görülür.

 Alan kodları genel olarak şehirler bazında dikkat çeker. Ancak sadece şehirlerde olmayan alan kodları ülkeler içinde son derece ilgi çekicidir. +996 ile başlayan bir alan kodu Kırgızistan ülkesinden geliyor demek doğru olur.