Aydan Durak 2023 yılının yaz aylarına damga vuracak tırnak trendleri
HABERİ PAYLAŞ

2023 yılının yaz aylarına damga vuracak tırnak trendleri

Tırnaklar, güzellik ve modanın önemli bir parçası haline geldi. Bakımlı ve güzel görünen eller için tırnaklarınızın görünümünü önemsemelisiniz. Bu yıl neon ve ışıltılı tonlar, geleneksel nötr tonların yerini aldı. Neonlar hiçbir yere gitmiyor ve her güzellik tutkunun bir parçası haline geliyor. Parlak neon kısa tırnaklardan büyük süslemelere kadar, 2023 yılının tırnak trendlerini Posta.com.tr okurları için derledik.

El ve tırnak bakımını önemsiyorsanız bu haber tam size göre. 2023 yılının yaz dönemine damga vuracak tırnak trendlerini araştırdık. Bu yaz yine elleriniz çok bakımlı ve renkli görünecek. Bu yazın en çok dikkat çeken trendlerini denemek için kendinize bir şans verebilirsiniz.

Haberin Devamı

ÇİÇEK DESENLERİ

Yaz aylarını çiçek desenli tırnaklarınızla karşılamaya ne dersiniz? Kısa tırnakların sıkıcı olması gerektiğini kim söylüyor?

Kısa tırnaklardaki büyüleyici, vintage esintili çiçek sanatı desenlerine herkes aşık oluyor. Çiçek desenleri tırnakları çok çekici ve renkli gösteriyor. Bu tasarımlar normal tırnaklarınıza nasıl basit ama canlı bir yaklaşım kazandırmasıyla dikkat çekiyor.

Tırnak uzatma zahmetine girmeden doğal tırnaklarında zarif tırnak sanatını tercih edebileceğinin kanıtı olabilir.

FRANSIZ MANİKÜRÜ

Basit bir Fransız manikürü asla kaybolmaz, o zaman neden küçük bir değişiklikle geliştirilmiş bir versiyonu seçmiyorsunuz?

Bu, tırnaklarınızın ucu boyunca herhangi bir boyut veya şekildeki tırnaklarınıza zarif, ultra ince bir pop rengi ekleyebilirsiniz. Böylece fransız manikürünün klasik görüntüsünden uzaklaşmış olursunuz.

3D SÜSLEMELER NAİL ART

Kalabalığın içinde öne çıkmak isteyen biriyseniz, o zaman tırnaklarınıza bambaşka bir hava katın ve 3D detayları seçin. Bu sanatsal tırnak tasarımları ekstra göz alıcı bir görüntü katıyor ve ciddi şekilde dikkat çekiyor.

3D efekti ile uzatılmış tırnağınıza eklenen değerli taşlar veya boncuklar gibi farklı süslemelerle oynayabilirsiniz. Desenler havalı, modaya uygun ve yaratıcı. Ünlü tırnak sanatçıları 'Bu fütürist bir trend' diyor. Ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur.

Haberin Devamı

METALİK TIRNAKLAR

Tırnak piercingi bu sezon çok popüler oluyor. Bu sezon çok dikkat çeken bu trend son derece dikkat çekici. Tırnaklarınızı piercing ile süslemek harika olabilir. Bu, tırnaklarınıza dinamiklik veren manikürlü tırnaklara eklenen tılsımlar, değerli taşlar veya tırnak delmeyi içerir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder