Bekir Saçar Boğaz'ın en yenisi 'Burjuva'
HABERİ PAYLAŞ

Boğaz'ın en yenisi 'Burjuva'

İstanbul Boğazı ya da tarihi ismiyle Bosphorus, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirinden ayıran dünyanın en önemli su yollarından biri. Her iki yakanın, eşi benzeri bulunmayan büyüleyici manzarasına karşı yemek yiyip sohbet etmenin ayrıcalığına varmak istiyorsanız, sizi Boğaz’ın en nadide semtlerinden biri olan Kuruçeşme’de yeni açılan Burjuva Ocakbaşı’na götüreyim.

Boğazın en yenisi Burjuva

YEMEKLER NEFİS MANZARA BÜYÜLEYİCİ

Burjuva Ocakbaşı, Kuruçeşme’de bir döneme damgasını vurmuş Pasha ve Laila diskonun bulunduğu, günümüzde Sortie adıyla hizmet varan eğlence kompleksinin içinde. Mekana iki ayrı kapıdan giriliyor. Sağ kapıdan kulüp bölümüne, sol kapıdan da Burjuva’ya giriliyor. Mekan yaklaşık 170 kişilik. Gün batımında ya da erken saatlerde giderseniz, masanıza oturmadan eşiniz, dostunuzla bara geçip, barmen Kenan Çetinkaya’nın hazırlayacağı nefis kokteylleri tadarak manzara eşliğinde harika vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğazın en yenisi Burjuva

YÜZDE YÜZ EĞLENCE VE DANS

Mekanın sahibi Nişantaşı ve Göktürk’teki meşhur 6.5 Adana Ocakbaşı’nın sahibi Bahadır Uğur. İşletmesini de İzmir ve Çeşme’de birçok ünlü restoran ve kulübün işletmeciliğini yapan İrem Moralı. Mekanın diğer işletmecisi de hepinizin çok yakından tanıdığı meşhur Şaziye Bar, Mor Meyhane ve Bodrum’daki Victoria’nın yöneticisi Abdullah Kılıç. Mekanda nostaljik ve günümüzün en sevilen Türkçe şarkıları çalınıyor. Şarkılara, güzelliği ve zarafetiyle büyüleyen, Ukraynalı keman virtüözü Sveta eşlik ediyor. Masa masa dolaşıp sanatını icra eden Sveta, güzelliği ve müziğiyle misafirleri gerçekten büyülüyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde 4 oryantal salona girip masalar arasında kıvrak danslarıyla gözlere ziyafet çekiyor. Kısaca burası bildiğiniz klasik ocak başlarından biri değil. Manzarası büyüleyici, yemekleri ve mezeleri nefis. Sınırsız eğlencesi de caba. Felekten bir gece çalıp gönlünüzce eğlenmek istiyorsanız Burjuva tam da aradığınız yer.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder