Bekir Saçar Boğaz'ın yeni incisi 'Nite'
HABERİ PAYLAŞ

Boğaz'ın yeni incisi 'Nite'

Gastronomiyi ve eğlenceyi seven okurlarıma fikir vermek için her hafta bu sayfada İstanbul’da yeni açılan mekanları tanıtıyorum. Kaliteli çizgisi ve özel konseptleriyle son yıllarda yeme içme sektöründe fark yaratan Gen Group yatırımcıları; Mesai Karaköy, Olden 1772 ve Olden 1545’in sahipleri Alper Karavar ve Gürol Yığar yine farklı ve çok özel bir mekanla 2024 yılına ‘merhaba’ diyor. Ortakların önümüzdeki çarşamba gecesi açacağı yeni restoranı ‘Nite’, Otel Crowne Plaza Bosphorus’un roof katında. Bilmeyenler için eski Princiss Otel’in bulunduğu yer. Dünya mutfağının en leziz yemeklerini tadıp harika müzikler eşliğinde eğlenmek istiyorsanız, sizi buraya alalım.

Haberin Devamı

Boğazın yeni incisi Nite

YEMEK VE EĞLENCE BİR ARADA

Nite; sadece leziz yemeklerin yenip hoş sohbet edildiği bir yerden öte bir mekan. 18.00 – 01.00 saatleri arasında hizmet veren işletmeye erken saatlerde giderseniz 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve çevresinin muhteşem manzarası eşliğinde ‘Off Nite’, ‘Luna’ ve ‘Orange’ gibi aromatik kokteylleri deneyimleyip keyifli sohbetler edebilirsiniz. Mekanda her gün ünlü DJ’ler canlı müzik performansı sergiliyor. Şef Tufan Başal ise mutfağında, damağınıza lezzet ziyafeti çekecek türden yemekler hazırlıyor. Türk, Asya, İtalyan ve Fransız füzyon mutfağının ön planda olduğu restoranın menüsü oldukça zengin.

MENÜDE ÖNE ÇIKAN LEZZETLER

Mezelerin hepsi oldukça lezzetli. Başlangıçlardan acılı avokadolu tuna tartar, karamelize karnabahar, avokado püresi, füme paprika mıso soslu köz patlıcanı öneririm. Salata seviyorsanız keçi peyniri salatası, karides, kalamar ve ahtapotla hazırlanan deniz mahsulleri salatası nefis. Ara sıcaklardan dana kroket, ördek springroll, etli kuru pazı dolması, panelenmiş çıtır karides ve kalamarı; ana yemeklerde de teriyaki soslu somon, tavada islenmiş kuzu pirzola, dana yanağı; tatlılardan da çıtır kabak tatlısı ve orman meyveli cheesecake’i öneririm. Afiyet olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder