Bekir Saçar İlkbaharda kamp keyfi
HABERİ PAYLAŞ

İlkbaharda kamp keyfi

Yılın en mutluluk veren mevsimi ilkbahar geldi. Malum, otel fiyatları ve turlar el yakıyor. Ben de her zevke, yaşam stiline ve bütçeye uygun bol oksijenli tatil yapmak isteyenler için Türkiye’nin cennet gibi kamp alanlarını araştırıp listeledim.

İlkbaharda kamp keyfi

EGEDEN AKDENİZE…

Faralya, Kelebekler Vadisi, Yeşil Vadi Doğa Park, Katrancı Koyu Kamp Alanı, Fullmoon Camping, Kabak Valley Camp. Marmaris’te Çetibeli Orman Kampı, İnbükü Kamp Alanı, Club Amazon, Altınkum Camping. “Bodrum aşığıyım” diyenlere önerilerim; The Camp Bodrum, Yahşi Plajı Kamp Alanı, Gümüşlük Kamp Alanı, Çınar Kamp Alanı ve Ilgınlar Camping olacak. Rüzgar sörfü ve kamp yapmak isteyenleri de Akyaka’daki Orman Kampı, Çınar Koyu, Akbük Koyu ve Dane Gökova kampına; Datça’da da Özil Camping, Akçabük Kamping, Körmen Camping, Ilıca Kamping’e alalım. Tercihini Ayvalık’tan yana kullanmak isteyenlere tavsiyem; Sata Kamp Cennet Tepesi, Ayvalık Adaları, Sarımsaklı Tabiat Parkı, Saklı Cennet ve Badavut Plajı olacak.

Haberin Devamı

SERİN HAVA İSTEYENLERE…

Gözünü Çanakkale’ye çevirenler tercihini Atikhisar Barajı, Kabatepe Plajı, Anzak Koyu Plajı, Çamlıca Şelalesi, Assos Kamp Alanı, Kaz Dağları, Saros Körfezi, Bozcaada ve Gökçeada’dan yana kullanabilirler.

İÇ ANADOLU MU DEDİNİZ?

İç Anadolu’da kamp yapacaklar için önediğim rotalar; Salda Gölü, Burdur Kent Ormanı, İnsuyu Mağara Çevresi, Karataş Gölü ve Karanlıkdere Kanyonu.

YEDİGÖLLLER HER MEVSİMDE İYİ

Kamp denince ilk akla gelen yerlerden biri Yedigöller Milli Parkı oluyor. Çadırınızı Büyük Göl, Küçük Göl, Serin Göl, Derin Göl, Nazlı Göl, İnce Göl ve Sazlı Göl kenarında kurabilirsiniz.

İlkbaharda kamp keyfi

KARADENİZ YOLCUSU KALMASIN

Doğu Karadeniz’in eşsiz doğasında kamp yapmak istiyorsanız Borçka Karagöl, Şavşat, Mençuna Şelalesi, Arsiyan Yaylası, Hatila Vadisi Milli Parkı, Deriner Barajı, Cehennem Deresi Kanyonuve Meral Şelalesi size ‘Alice Harikalar Diyarı’ndaymışsınız gibi hissettirecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder