Bekir Saçar Morino'da lüksü doyasıya yaşayın
HABERİ PAYLAŞ

Morino'da lüksü doyasıya yaşayın

Covid-19 nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin tatil seçenekleri çok değişti. Tatilciler artık 5 yıldızlı dev tesislerde, kalabalık ortam içinde tatil yapmaktansa, huzurlu, doğayla iç içe ve dingin bir atmosfere sahip, özel lezzetler tadabileceği, lüksü doyasıya yaşayacağı, ama aynı zamanda kendini evinde hissedebileceği butik otelleri tercih etmeye başladı.

KARTALKAYA’DAN ALAÇATI’YA

Son günlerde herkesin dilinde, Alaçatı Hacımemiş’te, geçtiğimiz mayısta açılan Morino Butik Otel var. Ben de Alaçatı’ya gelmişken dillerden düşmeyen bu oteli yakından görüp, inceleyip sizlere anlatmak istedim. Hacımemiş’in tam kalbinde yer alan otelin ismi Morino. Morino, Japonca’da ormanın çevrelediği mabet anlamını taşıyor.

Haberin Devamı

Morinoda lüksü doyasıya yaşayın

Sahibi, Kartalkaya’nın en iyi lokasyonunda konumlanan, popüler Apres Ski mekanı Morino Kartalkaya’nın da sahibi olan Çetin Şirvani ve ortağı Recep Yılmaz. Misafirlerini mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyorlar. 12 ay hizmet veren otelin dört farklı konseptte taş, ahşap ve doğal malzemelerle dekore edilmiş 10 odası var. Otel, konfor ve rahatlığı en üst standartlarda sunuyor.

BAHÇEDE YOGA VE BARBEKÜ

Güne tropik bahçede yoga yaparak başlayın. Semtin meşhur kahvaltısıyla damağınıza ziyafet çekin. Atın kendinizi sokağa, Alaçatı’nın ünlü dalgalarında sörf yapın, bisikletle tura çıkın. Ruhunuzu dinlendiren, rengarenk begonvillerle çevrelenmiş taşyapı evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları keşfedin. Sonra serinlemek için otele dönün ve havuza girip rahatlayın.

Akşamları kalabalık sokaklara karışmak istemezseniz, otelin bahçesinde size özel hazırlanan barbekü, özel İtalyan makarnaları ve salatalarla yemek keyfi yaşayın. Tamamı İspanyol şaraplarından oluşan kavdan şarap seçip uzun uzun sohbet edin. Ardından da odanıza çıkıp huzurlu bir uykuya dalın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder