Bekir Saçar Patrondan vegan restoran
HABERİ PAYLAŞ

Patrondan vegan restoran

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un beslenme konusunda ne kadar disiplinli olduğunu yakın çevresindekiler iyi bilir. Vegan beslenme türünü benimseyen Ömer Bey, Nakkaştepe’de Padang (Endonezya’nın Batı Sumatra ilinin başkenti) isimli vegan bir restoran açıyor. Tüm hazırlıklar bitti, menü testi sonuna gelindi ve sonbaharda açılacak. 2012’de yeme içme sektörüne giren Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk şu an ‘D.ream’ çatısı altında 8 ülkede, 175 farklı lokasyonda, 45 farklı restoran markasına sahip. Ömer Bey bu sektörde Ferit Bey’e rakip olursa hiç ama hiç şaşırmam.

Haberin Devamı

ÇEŞME KENAN’A DOYAMAMIŞ

Kenan Doğulu, 15 Temmuz gecesi Çeşme The Beach of Momo’da çok özel bir konser vermiş, plajın kapısında kuyruklar oluşmuştu. Momo’nun müdavimleri patron Burak Beşer’e “Bir daha Kenan konseri istiyoruz” diye baskı yapmış. Kenan da yaz konserlerinden boş kalan 19 Ağustos gecesini Momo’ya ayırmış. O tarihte Çeşme’de olacak Kenan hayranlarına duyurulur.

60’INDA GENÇ KIZ

Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’i genç kızlığından beri tanırım. O her yaşında sağlıklı beslenmeyi ve sporu bir yaşam tarzı olarak benimsedi, hiçbir zaman da vazgeçmedi. Şu an İzmir’in Kesre Koyu’ndaki doğa harikası Club Marvy’de tatil yapan 60 yaşındaki Suden, bir taraftan denizin, güneşin tadını çıkarıyor diğer taraftan her gün hocalarıyla spor yapıyor. Siz de o yaşta genç bir kız gibi sağlıklı, zinde ve güzel olmak istiyorsanız, Biricik’in yolundan gitmenizi tavsiye ederim.

BİRAZ GEÇ KALMADINIZ MI?

70’lerde evli çiftler ve sevgililer ikiz bebekler gibi aynı renk, aynı desen kıyafet giyerlerdi. Bu tarzın bu yaz çok gözde olacağını daha önce bu sayfada yazmıştım. Bu trendin öncüleri de Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Müge Boz-Caner Erdeniz, Mohammed Alsaloussi-Şeyma Subaşı, Gizem Barlak- Lemi Baruh olmuştu. Futbolcu Mesut Özil ile eşi Amine Gülşe de bu hafta çıktıkları tatilde bir örnek giyinip bu trende katıldı.

SOSYETE PODYUMA ÇIKTI

Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’i geçtiğimiz gece, Bodrum Novikov Italy’nin terasında verdiği özel bir parti ile tanıttı. Etkinliğe Allen Hakko, Ece Sükan, Eda Zamanpur, Dila Tarkan, Gülse Birsel, İlayda Alişan, Tuba Ünsal ve Yasemin Özilhan gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Davetlilerin çoğu podyuma çıkıp ürün tanıtımına destek verdi.

Haberin Devamı

YILDIZ ŞEFLER BODRUM’DA BULUŞTU

Posta Gazetesi yazarı, Şef Mehmet Yalçınkaya yaz başında Bodrum’da ‘Denizden’ adını verdiği bir deniz mahsulleri restoranı açmıştı. Önceki gece ‘Denizden’e gittim. Mehmet Şef masasında oturan beyefendiyle beni tanıştırdı. Meğerse bu şahsiyet iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü İspanyol şef Diego Guerrero’ymuş. Bodrum’a gelip ‘Denizden’in methini duyunca soluğu Yalçınkaya’nın yanında almış. Yemeklere tam not veren ve mesleki bilgi alışverişi yapan İspanyol şef, Yalçınkaya’yı İspanya’daki restoranına davet etti.

DONATELLA’YI GEÇTİ

Sosyetik sima Hande Demir yıllar önce dünyaca ünlü moda markası Versace’nin baş tasarımcısı Donatella Versace’nin ikonik stilinden öyle bir etkilendi ki ikinci bir Donatella olmak için her şeyi yapıyor. Çevresinde ‘Donatella Hande’ olarak anılan Demir, önceki gün Bodrum’da yüzünü tamamen kapatan garip bir gözlükle bir davete katıldı. Ya yüzüne yeni estetikler yaptırdı ya da abartıda Versace’yi sollamak istedi. Siz ne dersiniz?

Haberin Devamı

HOLLANDA’DAKİ GURURUMUZ

Nilgün Sipahioğlu’nun oğlu Emir Delikan çocuk yaşta biniciliğe gönül vermiş hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada birçok başarıya imza atıp kupalar almıştı. Yaşamına Hollanda’da devam eden Emir, binicilikteki başarılarından dolayı Hollanda pasaportu aldı. Bir süre ara veren Emir, bu hafta ‘Hollanda Peelbergen İnternational’ yarışlarına katılıp Clementine adlı atı ile 160 yarışmacı arasında 4. geldi. Ülke gazetelerinde ‘Tahmin edin kim döndü?’ başlığıyla haber oldu.

MAHSUN, ALAÇATI GECELERİNDE

16 yıl aradan sonra ‘Hoş Geldin’ albümüyle müzik dünyasına dönüş yapan Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin ile Çeşme’de tatil yapıyor. Mahsun dün gece kızı ve kalabalık bir arkadaş grubuyla ‘Hoş Geldin’ şarkısının söz yazarı, İrem Moralı’nın işletmeciliğini yaptığı North Piers Alaçatı’da yemek yedi. 2023’e Marmaris’te girdim. Arkadaş grubu içinde yıllardır tanıdığım Aydınlı genç iş insanı Nural Pekgüzel de vardı. Sohbet esnasında Nural bana Marmaris’teki yeni projesinden bahsetti. Merak ettiğimi görünce de beni Marmaris’e 15 dakika mesafedeki, Sedir Adası yolu üzerinde, Çamlı Mahallesi’nde hayata geçirmek için uğraştığı proje alanına götürdü. DOĞANIN IÇINDE KAYBOLMAK ISTER MISINIZ? Yılbaşında bu proje henüz bitmemişti. Bu hafta yolum Marmaris’e düşünce ilk durağım ‘NUUP Hotel - Restaurant’ oldu. Burası çınar, çam ve farklı ağaçlarla bezeli çok geniş alana yayılmış, balta girmemiş Amazon Ormanları gibi. Dağdan akan şelaleler farklı büyüklüklerdeki havuzlarda toplanıyor. 12 yöresel ev, orijinalliği bozulmadan yenilenip otele dönüştürülmüş. Nural, “Bu tesis için bana verilen imar izninin sadece beşte birini kullandım. Ben doğayı kaybetmek yerine doğanın içinde kaybolmayı tercih ettim” diyor.

SENTO RESTAURANT İLE PATISSERIE

Akdeniz mutfağının en leziz yemeklerini tadabileceğiniz ‘fine dining’ restoranın mutfağında harikalar yaratan Michelin yıldızlı iki şef var. Mutfakta kullanılan sebze ve baharatların çoğu tesis içindeki seralarda yetiştiriliyor. Şarap seviyorsanız burada Türkiye’nin ve dünyanın en iyi şaraplarını tadabilirsiniz. Pastane bölümünden taze üretilen ekşi maya ekmekler, ballar, reçeller, çeşit çeşit zeytinler, sızma zeytinyağı, yöresel tereyağı, peynirler ve dağ mantarı satın alabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder