Bilgehan Can Fener'in ilacı Valencia
HABERİ PAYLAŞ

Fener'in ilacı Valencia

Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında sadece 3 puan değil aynı zamanda moral arıyordu. Valencia’nın iki golüyle sonuca giden Kanarya, hem lider Galatasaray ile puan farkını (4) korudu hem de 3-0’lık derbi yenilgisinin moral bozukluğunu Gaziantep’te bırakmış oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekipti. 4’te ve 6’da Fenerbahçe kalesine iki kez gelen Markovic, sonuç alamadı.

GAZİANTEP EŞİTLİĞİ KORUYAMADI

Fenerbahçe ise ilk atağında gol buldu. 8’de Crespo’nun ortasında savunmada Ertuğrul ile kaleci Günay arasındaki anlaşmazlıkta topu önüne alan Valencia, topu ağlarla buluşturdu: 0-1. Gaziantep FK, 23’te gole çok yaklaştı. Sagal’ın kafa vuruşunu kaleci Altay parmaklarının ucuyla kornere çeldi. 45+1’de Batshuayi’nin vuruşunda top ağlara gitti ancak öncesinde ofsayt bayrağı kalkmıştı.

Haberin Devamı

55’te Kitsiou düzgün bir vuruşla skoru eşitledi: 1-1. Fenerbahçe, 65’te Batshuayi, 80’de Crespo ve 87’de Serdar Dursun ile net fırsatları kaçırdı. 90+1’de Rossi’nin asistinde Valencia affetmedi. Gaziantep’te perdeyi açan Ekvadorlu oyuncu skoru da belirleyen isim oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder