Cem Kerpiççiler Cocu'dan Jesus'a
HABERİ PAYLAŞ

Cocu'dan Jesus'a

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla, Fenerbahçe´yi 2-0 mağlup ederken sahada Fenerbahçe adına parlayan oyuncu Ferdi Kadıoğlu’ydu. Orta sahada, sağ bekte, sol bekte oynatılan kimi zaman süre alamayan Ferdi, Gökhan Gönül’ü akıllara getiren performansı ile izleyenleri mest etti.

***

Ferdi Kadıoğlu’nu izlerken onu kulübe kazandırılmasında büyük rol oynayan Phillip Cocu geldi aklıma. Gelir gelmez genç oyuncularla bir sistem oturtmaya çalışırken saha sonuçları iyi gelmeyince vazgeçtiğimiz Cocu. Barış Alıcı’ya şans verip performans alan bir oyun planı dahilinde sahada ekibine bir kimlik kazandırmaya çalışan Hollandalı.

Haberin Devamı

***

İnşa süreçlerine sabredemeyen ekiplerin sürdürülebilir başarıya ulaşması imkansız. Bir sezon şampiyon olup ertesi sezon teknik direktörlerini gönderen kulüplerin hikayesini okumaktan bıktık. Maçı izlerken hep şu cümleyi kuruyordum: “Cocu ile inşa sürecinin tamamlandığı hayali çık aklımdan...” Jesus’a gelince avuçlarımız patlarcasına alkışlarken göndermek için sıraya girdik. Yeni sezon, yeni teknik,direktör yeni oyuncular. Bir türlü ders alamıyoruz ne yazık ki!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder