Cem Kerpiççiler Gezi'nin de fikir babası Aziz Yıldırım
HABERİ PAYLAŞ

Gezi'nin de fikir babası Aziz Yıldırım

"Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz Yıldırım hakkında, "TSK'ya ait gizli bilgileri yabancı bir ülkeye temin ettiği" gerekçesiyle tebliğname hazırladı. Başsavcılık, Roketsan davasından beraat eden Yıldırım'ın 8 yıl hapisle cezalandırılmasını talep etti" Star gazetesinden Lütfi Kaplan imzasıyla yayınlanan bu haber futbolu dizayn etmeyi kafasına koyan ve ne olursa olsun vazgeçmeyenlerin olayı nereye kadar götüreceğinin en açık simgesi.

Teslim alamadıkça hırçınlaştılar

Bir türlü teslim alamayınca Aziz Yıldırım'ı ne yapacaklarını bilemiyorlar. Memleketteki her türlü olumsuzluğun bütün yükünü Aziz Yıldırım'a yüklemeye çalışıyorlar. Casusluk kesmezse hiç şaşmam yakında 28 Şubat'ın planlayıcısı, Balyoz'un fikir babası, Eldiven planının perde arkasında yer alan kişi, Gezi eylemlerinin kasası olarak da karşımıza çıkarabilirler onu.

Pişman olduğun zaman

Haberin Devamı

Olağanüstü kongrede yıkamayınca Yargıtay'dan çıkacak kararla gözünü korkutmaya çalışırken bir de 'casus'luk hikayesi çıkardılar ortaya. Hala bu yapılanlar "Türk futbolunu temizleme derdiyle yapıldı" fikrindeyseniz biraz daha düşünün derim yalnızca. "Yetmez ama Evet" türküsünü söyleyip destek verenler "Ah biz nerede yanlış yaptık?" diye dövünürken iyi düşünün derim ben. Özelikle "Fenerbahçe şike yapmıştır" kanaatinde olanlaradır sözüm. Pişman olduğunuz zaman çok geç olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder