Cem Kerpiççiler Hadi 'lan'!
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Fenerbahçe, son üç maçında aldığı galibiyet, sakat oyuncularının iyileşmesi ve lider Galatasaray'ın Kardemir Karabük'e kaybettiği üç puanın avantajıyla çıkmıştı Eskişehir deplasmanına. Eskişehir de sahasında oynadığı son dört maçını kazanmış ve zirve yarışında var olma savaşı veriyordu.

18 metreden küfrü duydu
Oyuna kontrollü başlayan iki takımda birbirine açık vermemenin hesabını yapıyordu. İki takımın bütün planları ve hesapları 26. dakikada alt üst oldu. Eskişehirli Veysel Sarı, Fenerbahçeli Caner Erkin ile hava topuna çıktı. Pozisyondan 18 metre uzak olan maçın hakemi Fırat Aydınus, Caner Erkin'e direkt kırmızı kartı gösterince kimse ne olduğunu anlayamadı.

Sahada 'Kocaman' isyan
Sakinliğiyle tanınan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın sahanın içine girip karara isyan etmesi ve bu isyanı dakikalarca sürdürmesi, verilen kararın haklılığı üzerindeki soru işaretlerini daha da artırdı. Maçın hakemi Fırat Aydınus'un bu fevri itiraz karşısında Aykut Kocaman'ı tribüne göndermemesi kendisinin de verdiği karardan pek de emin olmadığı ve arkasında durmakta zorlandığının kanıtıydı.

Eskişehirli Veysel de duymadı
Maçın ardından Eskişehirli teknik ekip ve pozisyondaki Veysel Sarı'nın da küfür duymadığını söylemesi Fırat Aydınus'un verdiği garip kararın anlaşılmasını daha da zorlaştırdı. 27. dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele veren Fenerbahçe, Moussa Sow'un müthiş röveşatasıyla beraberliği yakaladı. Kaleci Volkan Demirel'in müthiş kurtarışlarıyla Fenerbahçe Fırat Aydınus'a rağmen zorlu Eskişehir deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı.

Aynı performansı bekliyoruz!
Fırat Aydınus'un maçın ardından, "Lan dediği için kırmızı gösterdim" dediği iddia edildi. Caner Erkin, ne yan hakemin yanına gitti ne pozisyona itiraz etti. Dudak okuma yöntemini sık sık kullanan yayıncı kuruluş da mı yakalayamadı bu sözü? Konu Fenerbahçe olunca "ahlak bekçisi" kesilen Fırat Aydınus'tan bundan sonraki maçlarda da aynı performansı bekliyoruz.




Sıradaki haber yükleniyor...
holder