Cem Kerpiççiler İbrahimovic neden sevilmez!
HABERİ PAYLAŞ

İbrahimovic neden sevilmez!

Haberin Devamı

Paris Saint-Germain'de son dönemde attığı muhteşem gollerle adından söz ettiren İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic, FIFA tarafından dünyada yılın futbolcusu seçilen Ballon d’Or ödülünün sahibi olan Arjantinli Lionel Messi için, "Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok” ifadesini kullandı.

Kalibresini belli etti

Yalnızca bu cümle bile Zlatan İbrahimovic'in neden sevilmediğini anlatmaya yeter belki de. Dünyanın en önemli futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi'yi boyunun kısa olduğuna gönderme yaparak eleştirmek İbrahimovic'in kalibresi hakkındaki en net göstergelerden biri olarak değerlendirilebilir.

Ona kalırsa kimse 'adam' değil

Sizi bilmem ama bu cümleyi kuran Zlatan İbrahimovic, bırakın orta sahayı kaleden karşı kaleye gol atsa hiçbir anlam ifade etmez benim için. Yalnızca saha içinde yapıp ettiklerine ve performansına bakarak değerlendirenlere sözüm yok. Ama benim için Zlatan İbrahimovic, Barcelona'da görev yaptığı dönemde takımın teknik direktörü, Pep Guardiola için şu cümleleri kurduğu vakit bitmişti: "Guardiola adam değil. Benimle sorunun ne olduğunu dürüstçe konuşabilecek kadar adam değil. Fakat ben onun gibi değilim"

Messi cevap verir mi?

Neyse siz en iyisi youtube'u açıp İbrahimovic'in attığı muhteşem golleri, takımın arkadaşına nasıl tekme attığını falan izleyin. Dünyanın en iyi oyuncusu Lionel Messi, bu ahlaksız açıklamaya cevap verir mi bilmem ama benim aklıma bir televizyon programında Madrid’in yıldızı Christiano Ronaldo’ya ve kendisine yöneltilen soruya şu yanıtı verip farklı olmanın ne demek olduğunu bir kez daha hepimize öğretmesi geliyor:

Spiker: “Kendiniz olmak size neler hissettiriyor’

Christiano Ronaldo:
“Ronaldo olmak harika bir şey!”

Lionel Messi: “Sorunuzu tam anlayamadım, ben sadece benim o kadar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder