Cem Kerpiççiler Kayseri Erciyesspor Cem Uzan'ın yolunda
HABERİ PAYLAŞ

Kayseri Erciyesspor Cem Uzan'ın yolunda

Futbol aslında hayatın her alanından parçalar taşır. Hayatın içinde ne varsa yeşil sahalarda da o vardır. Yani yaşadığımız bir hayatın benzeridir yeşil sahada doksan dakikada gördüklerimiz. Süper Lig’de düşmeme mücadelesi veren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da yönetim ilginç bir karara imza atmış.

Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacakları 'hayati' karşılaşma için taraftara çağrıda bulunmuş ve geleceklere parasız passolig maç bileti, sucuk-ekmek, meyve suyu ile bin adet forma vaadinde bulunmuş. Promosyonla taraftar yaratılmaz Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yönetimi bu kararı alırken, hiç mi dönüp geçmişe ve hayatın farklı alanlarına bakmamış mı acaba?

Haberin Devamı

Mesela Cem Uzan'ı ve Genç Parti'yi hatırlıyor mu? Hani o mitinglerde döner ekmek dağıtan partiyi. Sadece döner ekmek yemek için mitinge gelip sonra istediği partiye oy verenleri. Promosyonlar taraftar yaratma fikriyatını kimin oluşturduğunu gerçekten merak ediyorum.

Hikayeyi yeniden yazmak gerek

Promosyonla taraftar yaratma derdine düşeceğinize, kentte yaşayanlara özellikle çocuklara yaşadıkları şehri sevmeyi, o kentle bir olmayı, o kentin renklerine ait olmayı öğretmek için çaba harcamıyorsunuz. Sucuk ekmek ve bedava forma almak için stada gelecek kalabalık size ne fayda verecek?

Kulübü, renklerini, tarihini sevmeyen bir topluluğun takıma ne kadar katkısı olabilecek? Promosyonla taraftar toplama çabası gibi beyhude bir girişimden vazgeçip, hikayeyi yeni baştan yazmak gerek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder