Cem Kerpiççiler 'Maradona kadar yetenekli'
HABERİ PAYLAŞ

'Maradona kadar yetenekli'

4 çocuğu var olan ve bu çocukların hepsi ayrı babadan olan bir anne. Alkol sorunu nedeniyle zor günler yaşayınca birlikte yaşadığı tek oğlunu bir arkadaşının akrabalarına evlatlık olarak verir. Çocuk, 11 yaşında Milton Keynes’te futbola başlar. 16 yaşında ilk defa A takım forması giyip belki de 3-0 yenik başladığı hayata karşı galibiyetler almaya başlar.

ANNE VE BABASINI AFFETMEDİ

19 yaşında Tottenham Hotspur’da tüm ülkeyi büyüleyen çocuk, anne ve babasının yaptığını hiç unutmadı ve onları affetmedi. Pochettino’nun ‘Maradona kadar yetenekli dediği ‘Çocuk’, milli takımda da iyi performans gösteriyordu. Fakat Pochettino’nun ardından ne Mourinho ne de Conte çocuktan istediği verimi alamadı.

Haberin Devamı

İNANIRSANIZ PİŞMAN ETMEZ

Ocak 2022’de Tottenham’dan bedelsiz olarak Everton’a transfer olan Dele Alli’nin yolu siyah beyaz bir hikâyeye düşmek üzere. Yaşadığı tüm savruluşların nedeni geçmişte yatıyor. Bir türlü olamamasına rağmen muazzam bir inat öyküsü aslında hayatı. İngiltere’nin arka sokaklarında savrulmak yerine bir şekilde oyunla hayata tutunuyor. Ona inandığınızı hissettirirseniz asla pişman olmazsınız. Belki de ‘Çocuk’, Beşiktaş’ta ‘Büyür’...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder