Cem Kerpiççiler Sürdürülemeyen ekonomi
HABERİ PAYLAŞ

Sürdürülemeyen ekonomi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün, göreve başladıkları 1,5 yıl önceki durumdan çok farklı bir konumda olduğunu belirterek, “Gelin dedikodu ve bilgi kirliliğinden uzak duralım ve bugün ‘sürdürülebilir’ kıldığımız idari, ekonomik ve sportif başarının tadını hep beraber çıkaralım” ifadelerini kullandı. Yukarıdaki paragraf sürpriz bir şekilde ayrılan Trabzonspor’un eski Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun görevdeyken yaptığı açıklamanın haberi. Kulüple çok uzun süre sonra şampiyon olmayı başaran Ağaoğlu göreve geldikten sonra hemen hemen her açıklamasını ‘sürdürülebilir ekonomi’ ile süslüyordu. Anlatılan tablo da onu doğrular nitelikteydi. Önemli bir organizasyon ile istikrar üzerinde durduklarını anlatan Ağaoğlu’nun ayrılışının sebebi sadece bir sezonluk sportif başarısızlık mıydı? Abdullah Avcı ile gelecek planları kurulurken...

Haberin Devamı

***

Tek aday olarak seçime giren Trabzonspor’un yeni başkanı Ertuğrul Doğan’ın kurduğu bu cümleler size bir yerden tanıdık geliyor mu? “Biz Trabzonspor Kulübü olarak kendi ekonomimizi sürdürülebilir hale getirmek için ne yapmamız lazım derseniz, bunları biliyoruz. Yaklaşık 5 buçuk yıldır bu işin içerisindeyim. Sorunlar çok net ve sorunların çözümü de belli.

Trabzonspor camiasını ve gücünü arkamıza alarak bu sorunları çözmek için uğraşacağız.” Trabzonspor’un ekonomisi sürdürülebilir hale geldi mi? Geldiyse ne oldu da bozuldu? Gelmediyse bize anlatılan tablolar doğru değil miydi? Sorunların çözümünü bilen Ertuğrul Doğan, sürdürülebilir ekonomi hedefini gerçekleştirebilecek mi? “Sürdürülebilir ekonomi” sonu gelmeyen sürdürülemeyen bir tekerleme mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder