Coşkun Türk Ah dede vah fener
HABERİ PAYLAŞ

Ah dede vah fener

Yukarıdaki başlığı teknik direktörü 74 yaşında olan Fenerbahçe’de çok kullandık. Fenerbahçe’nin Aragones döneminde dip yaptığını belirtmek içindi bu başlık. Çünkü bir sezon önce Zico döneminde Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına kalan Fenerbahçe, Aragones’le tarihinin en kötü günlerini yaşıyordu. Bu sezon da Aragones’in oğlu yaşındaki Aykut Kocaman ile kötü günler yaşanıyor.

[[HAFTAYA]]

Şampiyonlar Ligi’ne Avrupa’nın vasat denilecek takımı Young Boys’a elenerek katılamıyorsun. UEFA Avrupa Ligi’ne vasat bile diyemeyeceğimiz PAOK’a elenip giremiyorsun. Ligde ilk yarının sonunda liderden 9 puan geridesin. Türkiye Kupası’nda da 2 maç sonunda 0 puandasın.

Haberin Devamı

Bu tabloya baktığımız zaman Aykut için KOCAMAN bir hayal kırıklığı rahatlıkla diyebiliriz. Siz bakmayın Aykut yandaşlarının Fenerbahçe iyi olacak dediğine. Çünkü tablo ortada. Fenerbahçe’nin yediği gollere bakın. İlk golde orta sahadan elini sallaya sallaya bir futbolcu ceza sahasına giriyor, Selçuk, Yobo, Lugano’yu tespih taneleri gibi ipe diziyor.

Kimse dur hemşehrim nereye gidiyorsun demiyor. İkinci gol savunmanın arkasına atılan toptan geliyor. Bunlara alıştık. Fenerbahçe sezon başından beri bu tip golleri yiyor. 3. gol tam evlere şenlik. Sen şimdi önüne birden fazla hedef koyarsan, böyle goller de yersen kupa yerine hava alırsın. Fener’in kupada yoluna devam edebilmesi için bir anlamda mucizelere ihtiyacı var. “E olsun ligde şampiyonluk gelir” diyenlere cevabım, bu kafa ve futbolla mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder