Didem Şarman 22 - 28 Ağustos haftalık Burç yorumu
HABERİ PAYLAŞ

22 - 28 Ağustos haftalık Burç yorumu

Haberin Devamı

KOÇ BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler, davalar, öğretmenler ve devam eden ilişkilerinizdeki iletişim konusunda durağan ve problemli bir enerji göndermeye devam ediyor. Bu hafta genelinde geçmişle ilgili konular sizi meşgul edebilirken, yeni bir eğitime başlayacak, yurtdışı ya da şehirdışı başvurularda bulunacak veya ilişkilerinizde önemli bir iletişim kuracaksanız, yanılgılara karşı dikkatli davranmanız gerekecek. Haftanın ikinci yarısında günlük yaşamınızda sosyallik ve arkadaşlardan gelen destek artarken, iş hayatınızda beklediğiniz görüşmeleri yapabilir, olumlu bir teklifle karşılaşabilir ve değerlendirebilirsiniz.



BOĞA BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu eşiniz ve yakınlarınızın maddi durumu ve onların yaşamından kaynaklanan zorlanmalarla karşılaşmanıza sebep olurken, bu süreçte miraslar, nafaka, burs, dışarıdan gelen gelirler ve toplu paralar konusunda durağan ve problemli bir enerji ile karşı karşıya olacaksınız. Hafta genelinde özellikle finansal konularda yanılgılardan uzak durmanız gereken, alım satım işleri, yatırımlar, banka hesapları konusunda karışıklık yaratabilecek süreçtesiniz. Haftanın ikinci yarısında başta özel yaşamınız ve ilişkileriniz olmak üzere, çocuklarla iletişim, tatiller, işlerinizin reklam ve tanıtımı konusunda pozitif bir atmosfere geçerken, bekarsanız yeni insanlarla flört etme imkanına sahip olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi evlilik, ciddi ilişkiler, ortaklıklar, avukatlar ve menajerle ilişkiler konusunda durağan ve problemli bir enerji ile karşılaştırıyor. Bu süreçte yaşamınızda olması gereken insanlar sizinle kalırken, uzun vadede yanınızda olmaması gerekenler de hayatınızdan çıkıyor olacaklar. Hafta genelinde eğer yeni bir ilişkiye başlayacak, yeni bir ortaklık kuracak, ilk kez bir menajer veya avukatla çalışmaya başlayacaksınız, bu süreç uzun vadede yanılgılara sebep olabileceği için karşınızdaki insanları çok dikkatli tanımadan ciddi bir ilişki oluşturmamanız yararlı olacaktır. Haftanın ikinci yarısında aileden gelen yardımlar, aile ilişkilerini düzeltmek ve ev, yerleşimle ilgili düzenlemeler açısından pozitif zamanda iken, ruhsal olarak daha pozitif hissetmeye başlayacaksınız.

YENGEÇ BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi iş hayatı, çalışma koşulları, iş arkadaşlıkları ve günlük yaşamınızda daha durağan ve problemlerle yüzleşmeniz gereken bir enerjiye işaret ediyor. Bu süreçte iş değiştirmeyi planlıyorsanız bir sonraki haftayı beklemeniz ve hafta genelinde görüştüğünüz insanların, size sunduğu vaadlerin yanıltıcı olabileceğini hesaba katarak hareket etmeniz faydalı olacaktır. Manevi ve fiziksel sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat ederek, günlük yaşamınızda moralinizi yükseltecek aktivitelerden yararlanmanız bu süreçte motivasyonunuzu arttırırken, haftanın ikinci yarısında akrabalar, kardeşlerle ilişkilerinizi geliştirebilir, kısa seyahatlerden yararlanabilir, iş ve özel yaşamınızda oldukça iyi bir teklifle karşılaşabilir ve bu teklifi değerlendirebilirsiniz.

ASLAN BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu aşk hayatınızda kısa vadede devam eden ilişkileriniz, çocuklarla olan iletişim ve genel motivasyonunuz konusunda daha zorlayıcı ve sınırlı bir enerji sağlarken, ilişkilerdeki beklentilerinizi daha doğru şekilde oturtarak, yaşamınızda kimin kalması gerektiğini daha iyi anlamlandırmanıza sebep olacak. Bu süreçte spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken zamandasınız. Hafta genelinde iletişim konusunda yanılgılara açık bir zamanda olacağınız için, hem yakın çevrenizin size verdiği sözler hem de anlaşmalar, sözleşmeler, başvurular, imzalar konularında çok daha dikkatli olmanız gerekecek. Haftanın ikinci yarısında yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz kurslardan yararlanabileceğiniz gibi, sürpriz hediyelerle karşılaşabilir, beklediğiniz parasal konularda çözümler elde edebilir ve finansal durumunuzu düzeltebilirsiniz.

BAŞAK BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi aile ilişkileri, ev ve yerleşimle ilgili konular, ruhsal alanınız ve erkeklerle ilişkiler konusunda durağan ve zorlayıcı bir enerji ile karşılaştırıyor olacak. Bu süreçte kendinizi suçlama eğilimini bırakmanız, olayları daha genel bir yorum ile değerlendirmeniz, ev, yerleşim ve ailevi konularda koşulları zorlamamanız faydalıdır. Hafta genelinde geçmişle ilgili konularla yüzleşmeniz gereken koşulların yanı sıra, ciddi ilişkiler alanınızda yanılgılara çok daha fazla dikkat etmeniz gereken bir enerji sözkonusu olacak. Ruhunuzu iyileştirecek ve size iyi gelecek ortam ve insanlardan faydalanmanızın size iyi geleceği bu haftanın ikinci yarısında kariyer ve para konularında istediğiniz bir haberi alabilir, olumlu görüşmeler gerçekleştirebilir ve yaşamın içinde size iyi hissettirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi ilişkiler ve iş hayatınızdaki iletişimde daha durağan ve problemli bir enerji ile karşılaştırırken, bu süreçte bazı görüşmelerin beklemede kaldığını, sonuca varma konusunda problem yaşadığınızı gözlemleyebilirsiniz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerle ilişkiler ve trafikle ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bu süreçte yargılayıcı iletişimden uzak durmanız ve zihninizi rahatlatmanız faydalıdır. Hafta genelinde size gelen anlaşma teklifleri ve davetler konusunda aceleci davranmamalı, yanıltıcı şartlara karşı koşulları daha dikkatli gözlemlemeyi tercih etmelisiniz. Haftanın ikinci yarısında motivasyonunuzu yükseltecek sessiz sakin ve deniz kenarı ortamlardan, kişisel gelişim çalışmalarından faydalanmak, arkadaşlıklara zaman ayırmak ve ruhunuzu iyileştirecek aktivitelerden yararlanmak size iyi gelecek.

AKREP BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu finansal konularda sizi durağan ve problemli bir enerji ile karşılaştırırken bu süreçte banka hesapları, kredi kartları, alım satım işleri gibi konularda gelişebilecek olası sorunları çözümlemek zorunda kalacaksınız. İlişkilerinizde kendinize verdiğiniz değeri sürdürerek, kendinizi suçlama eğiliminden uzak durmayı tercih etmelisiniz. Hafta genelinde hem parasal konularda hem de ilk kez tanışacağınız veya ilişki kuracağınız insanlarla olan ilişkilerde yanıltıcı koşullara karşı şartları çok daha iyi gözlemlemeniz gereken bir zaman sözkonusu olacak. Haftanın ikinci yarısında arkadaşlarınızdan destek görebilir, geleceğe yönelik önemli bir proje teklifi alabilir, düğün, davet, organizasyon ve kalabalık ortamlarda daha fazla bulunabilir ve ilişkilerinizdeki problemleri çözümleme yoluna gidebilirsiniz.

YAY BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi kısa süredir devam eden ilişkiler, genel sağlık, moral ve motivasyon durumunuz ile erkeklerle ilişkiler konusunda problemlerle karşılaştırıyor ve gerçeklerle yüzleşerek, yolunuza daha iyi adımlarla devam etmenizi sağlıyor olacak. Bu süreçte kendinize haksızlık etmek yerine, kaderinize güvenmeye devam ederek, bazı insanları ve konuları geride bırakmaktan çekinmemeyi tercih edin. Hafta genelinde ateşli hastalıklara, aile ilişkilerinde problemlere ve evinizin doğalgaz, su sistemlerindeki problemlere açık olacaksınız. Eğer taşınmak gibi bir planınız varsa bunu bir sonraki haftaya ya da bu haftanın son günlerine bırakmanız faydalıdır. Haftanın ikinci yarısında toplum içinde kendinizi iletişim yetenekleriniz ve becerilerinizde en iyi şekilde sergileyerek dikkat çekecek, aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve iş hayatı konusunda yoğun destek imkanı bulabileceksiniz.

OĞLAK BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi geçmişle ilgili konularla yüzleştirmek üzere zorlayıcı bir enerji sağlarken, geçmişten bugüne yaşadıklarınızı daha yoğun olarak düşünebilir, gizli düşmanlarınız ve size zarar verenleri fark edebilir ve yaşamınıza katkısı olmayan insanları hayatınızdan çıkarma yoluna gidebilirsiniz. Bu süreçte ticari risklerden uzak durmanız gerekirken, hem otorite pozisyonunda olan insanlar hem de erkeklerle ilişkilerde çok daha fazla zorlanacağınız koşullar sözkonusu olacak. Bu hafta zihninizi dinlendirecek ve ruhunuzu motive edecek olumlu ortamlardan yararlanmanız faydalı iken, haftanın ikinci yarısında yurtdışı, şehirdışı bağlantılı işler, eğitimler, kurslar, seminerler ve olası davalar alanında pozitif etkide kalacak, ilişkilerdeki iletişimi iyileştirme imkanına sahip olacaksınız. Bu süreçte eğer bekarsanız sizden uzakta olan, şehirdışında bulunan biriyle iletişim geliştirebilirsiniz.

KOVA BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, devam eden projeleriniz ve gelecek planlarınızla ilgili problemli bir enerji ile karşılaştırıyor olacak. Bu süreçte kalabalık ortamlar, internet bağlantılarınız ve devam eden işlerinizdeki olası problemleri çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Gelecek planlarınızda değişikliğe sebep olabilecek bu süreçte, finansal konular, banka hesapları, kredi kartları, alım satım konularında karışıklıklar ve yanılgılara karşılaşabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde çok daha alıngan ve kırılgan bir yapıda kalacak olsanız da, anlamlandıramadığınız konuları konuşarak, iletişim kurarak çözümlemek işinize yarayacak. Haftanın ikinci yarısında toplu paralar ve dışarıdan gelen gelirler konusunda şansınız artarken, eşinizin ve yakınlarınızın yaşamındaki olumlu gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bekarsanız, gelip geçici ilişkilerden uzak kalmanızın faydalı olacağı, açık ilişkiler kurmanız gereken süreçtesiniz.

BALIK BURCU
22-28 Ağustos haftasında gökyüzünde devam eden Satürn Mars kavuşumu sizi aile büyükleri, patronlar, yaşça büyük kişiler ve kurumlarla olan ilişkilerde problemlerle karşılaştırıyor olacak. Bu süreçte naif doğanıza rağmen olaylar sizi çok daha kurallı, katı ve prensipli gösterebilecek. Eğer bu süreçte bir boşanma yaşayacaksanız, uzun süreli ilişkileri bitirmek ve boşanmak daha zorlayıcı koşullarda gerçekleşebilir. Hafta genelinde ilişkilerinizde ve iş hayatınızda kırıldığınız noktaları açık bir dille ifade etmek faydalı iken, eğer bir iş değiştirme planınız varsa bunu haftanın son günleri veya bir sonraki hafta gerçekleştirmeniz daha olumlu sonuçlar yaratacaktır. Haftanın ikinci yarısında evlilik, ciddi ilişkiler ve ortaklıklar alanınızdaki pozitif enerji sayesinde hem ilişkilerdeki olası problemleri çözümleyebilir hem de bekarsanız yeni ve uzun süreli bir ilişki ile karşılaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder