Didem Şarman 29 Ağustos-4 Eylül 2016 haftalık burç yorumu
HABERİ PAYLAŞ

29 Ağustos-4 Eylül 2016 haftalık burç yorumu

Haberin Devamı

KOÇ
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde iş hayatınızla ilgili kafa karışıklıkları ve yönsüzlük yaşayabilir, varolan iş ilişkilerinizdeki problemleri çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte evcil hayvanlar, yanınızda çalışan yardımcılar ve ilişkilerinizde karşınızdaki kişinin geçmişinde kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Başlayan Merkür Retro süreci ile birlikte sağlık konusunda önemsemediğiniz konular tekrar önünüze çıkabilirken, 25 Eylül’e dek iş değiştirmeyi planlamayın. Bu hafta yeni tanıştığınız insanların yaşamınızda uzun süreli olması daha zor bir ihtimal olarak kalacak. Günlük yaşamınıza sizi rahatlatacak spor, kişisel gelişim, kurslar gibi aktiviteler koymanız motivasyonunuzu yükseltecektir



BOĞA
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde çocuklarınızın yaşamından kaynaklanan problemler, kısa süredir devam eden ilişkilerdeki sorgulamalar, krizler ve arkadaş çevrenizle ilgili gelişmeler karşınıza çıkarken, hem arkadaşlık ilişkilerinizi hem de özel yaşamınızı yeniden düzenliyor ve yaşamınızda size katkısı olmayan insanları hayatınızdan çıkarıyor olacaksınız. Başlayan Merkür Retro süreci ile birlikte, çocuğunuzun okulunu değiştirmek, işlerinizin reklam ve tanıtımlarını yapmak ve aşk hayatınızda ilk kez atacağınız adımlar konusunda dikkatli olmalı ve fırsatınız varsa bu eylemleri 25 Eylül sonrasına ertelemeyi tercih etmelisiniz.

İKİZLER
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde aile büyükleri, ev ve yerleşimle ilgili konularda problemler yaşayabilirken, devam eden uzun süreli ilişkilerde eğer bağlarınız zayıf ve uzun zamandır problemli devam ediyorsanız, tamamen ayrılma kararı alacaksanız. Bu süreçte ev taşımak, yer değiştirmek, evlenmek gibi eylemler için uygun zamanda değilsiniz. Başlayan Merkür Retro ile birlikte geçmişten ilişkilerden geri dönüşler alabilir, geçici konsantrasyon düşüklükleri yaşayabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda son bir aydır devam eden stresli etkilerin geçmesi ve yeni insanlara şans verebilmeniz için 25 Eylül ve sonrasını beklemeyi tercih edin.


YENGEÇ
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitimlerle ilgili konular, görüşmeler, başvurular ve trafikle ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Düşünce dünyanızın tamamen değiştiği ve yakınınızda olması gereken insanları yeniden düzenleyeceğiniz bu zaman diliminde, Merkür Retro da başladığı için, yeni bir işe girmek, anlaşma, sözleşme, başvuru yapmak gibi konuları imkanınız varsa 25 Eylül ve sonrasına bırakmayı tercih edin. Hafta genelinde sağlığınıza dikkat edin ve çalışma ortamından kaynaklanan problemlerle yüzleşebileceğinizi hesaba katarak hareket edin

ASLAN
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde alım satım işleri, kredi çekmek, yeni bir alet satın almak, banka hesapları, kredi kartları gibi konularda problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinize verdiğiniz değerin testlerden geçtiği bir zamandasınız. Kısa süredir devam eden ilişkilerinizde ayrılıklar yaşayabileceğiniz bu hafta genelinde, tanışacağınız yeni insanlar konusunda yanılgılara dikkat edin ve para konusunda kimseye güvenmeyin. Başlayan Merkür Retro süreci ile birlikte eskiden yarım bıraktığınız bir iş bağlantısını elde edebilir, birine verdiğiniz borcu geri alabilirsiniz. İlişkilerinizde hafta genelinde kendinize verdiğiniz değeri, çizeceğiniz sınırlarla daha net göstermeyi tercih edin.

BAŞAK
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gereken etkiler sözkonusu olacak. Özellikle manevi olarak yorgun ve yıpranmaya açık zamanlardasınız. Tutulmanın etkisi ile aile içi problemlerle karşılaşabilir, erkeklerle ilgili sorunlar yaşayabilir, geçmişle hesaplaşmakta zorlanabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar konusunda yanılgılara açık olduğunuz bu süreçte uzun süreli ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Ancak bunlar Güneş Tutulması ile gerçekleştiği için, kesinlikle sizin açınızdan hayırlı olaylar olarak gerçekleşiyor ve hayatınızdan çıkması gerekenler ama sizin isteğinizle ama evrensel bir güçle gidiyor olacaklar. Başlayan Merkür retro süreci ile birlikte unutkanlıklar, iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi motive edeceğiniz ortamlarda yer almanız fayda getirecektir.

TERAZİ
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde ilişkilerinizdeki iletişiminiz, kardeşler, yakın çevre ilişkileri, trafik konusunda zorlanabilirsiniz. Eğer iş değiştirmeyi planlıyorsanız, 25 Eylül sonrasını beklemeniz faydalı olacak ve bu sürece kadar olan zaman diliminde işle ilgili kafa karışıklıkları, iş ortamındaki ilişkilerde bozulmalar oldukça olağan olacak. Hafta genelinde sağlığınıza dikkat ederek, miedtasyon, yoga, dualar, sakin ortamlardan faydalanın ve rüyalarınızı not edin. Başlayan Merkür Retro süreci ile birlikte gizli düşmanlarınızdan haberdar olabilir, planlanan görüşmeler ve iletişimde yoğun karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte ticari konuda hiçbir risk almamayı tercih edin.

AKREP
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde topluluklar, düğün, davet, organizasyon, seminer, internetle ilgili işler, kariyer gelirleri ve arkadaş çevrenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile finansal konularda dikkatli ve dengeli davranmalı, özel yaşamınızda herhangi bir konu için aceleci olmamayı tercih etmelisiniz. İlişkilerinizde kesin ve keskin yargılarla yaklaşmak yerine, zaman vermek ve kendi değerlerinizi ön plana almak bu süreçte faydalıdır. Başlayan Merkür Retro sürecinde yeni bir teknolojik alet satın almamayı tercih edin. Bu süreçte arkadaş çevreniz, internet bağlantılarınız ve yaşamınızdaki kişinin üçüncü kişilerle olan arkadaşlıklarından kaynaklanan problemlerle karşılaşabilirsiniz.

YAY
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde aile büyükleri, patronlar, sizden yaşça büyük kişiler, devlet ve resmi kurumlarla olan iş ilişkilerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. BU süreçte kariyer konusunda problem yaşasanız da herhangi bir değişiklik için mutlaka 25 Eylül’ü beklemeyi tercih edin. Hafta genelinde geçici ruhsal dalgalanmalar, melankoli, sebebi bilinmeyen sağlık sorunları ve depresif etkiler alabileceğiniz için, spor yapmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Başlayan Merkür Retro süreci ile birlikte toplum içinde kendinizi yanlış ifade ettiğiniz konular olabilir ve iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle iş değiştirmek, aile ve patronlarla önemli konuları görüşmek ve boşanma gibi bir kararı uygulamaya geçmek için 25 Eylül’ü beklemeyi tercih edin.

OĞLAK
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde devam eden ilişkilerinizdeki iletişim, olası davalar, yurtdışı ve şehirdışı bağlantılı işler, eğitimler, başvurular ile ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. BU süreçte geçmişinizden kaynaklanan problemlerle sıklıkla karşılaşabilir, iş hayatınızda yeni bir yol arayışına girme arzusu hissedebilirsiniz. Eğer iş değiştirmek ya da yeni bir eylem planı oluşturmak istiyorsanız 25 Eylül’ü beklemeyi tercih etmeli ve bu hafta genelinde ilişkilerinizdeki iletişimde daha yapıcı davranmayı tercih etmelisiniz. Başlayan Merkür Retro süreci ile birlikte iş ilişkileri ve iletişimde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

KOVA
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde toplu paralar, miraslar, nafaka, burs, geçmişten gelen trafik cezaları ve vergi borçları gibi konularda problemler yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzu dengeli götürmeniz gereken bu süreçte, ilişkilerinizde gizli hareket etme eğiliminde olsanız da, gelip geçici ilişkilerden uzak durmanız psikolojiniz açısından faydalı olacaktır. Gelecek planlarınızda ani değişikliklere gidebileceğiniz bu dönemde finansal konular ve alım satım işlerinde yanılgılara dikkat edin ve ilişkilerinizde fazla alınganlık duygusundan geride durmayı tercih edin. Başlayan Merkür Retro ile birlikte geçmişten tanıdığınız insanlarla tekrar bir araya gelebilirsiniz ve iyi bir finansal denge sağlamanız gerekmekte.

BALIK
29 Ağustos 4 Eylül Haftasının en önemli gökyüzü görünümü, 1 Eylül 2016’da gerçekleşen ve etkilerini uzun döneme yayacak olan Güneş Tutulması. Hafta genelinde ortaklar, menajerler, avukatlar, yakın dostlar, uzun süreli ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızda ilişkilerinizi yeniden düzenlemenize ve insanların gerçek yüzü ile yüzleşip, yolunuza katkısı kalmayan insanlarla ayrılık yaşamanıza sebep olacak. Bu süreçte kurumlar, patronlar ve aile büyükleri ile ilişkilerinizde geçici problemler yaşayabilirsiniz. İlk kez başlayacak ilişkilerde yanılgılara karşı açık olduğunuz bu zamanda başlayan Merkür Retro ile birlikte evlenmek, nişanlanmak, yeni bir ilişkiye başlamak için uygun zamanda olmasanız da, geçmişten gelen ilişkilerle karşılaşabilir ve geçmişe şans vermeyi düşünebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder