Dilara Doğan Bir jean dört kombin
HABERİ PAYLAŞ

Bir jean dört kombin

1- Jean üzerine jean

Moda ‘asla’ kelimesini kabul etmez. Bir zamanlar hem jean hem jean ceket veya gömlek giymek korkunç bulunurdu. Artık bunu yendik. Bayılıyorum bu jean birleşimine.

2- Jean - Ceket

“Ne giysem?” diye düşündüğünüz her an jean giyebilirsiniz. Oversize bir ceket içine dar bir bluz her daim favorim.

3- Beyaz gömlek - Jean

Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibidir bu ikili. Birlikte çok güzeldir.

4- Hırka - Jean

Kısa ve rengarenk hırkalar bu sezon çok moda. Jean’lerle çok yakışıyor. Dolabın başında dertli dertli düşünme, giy ve çık.

Haberin Devamı

Bir jean dört kombin

Güzellik keşifleri

ESTETİKTE 2020’YE DAMGA VURACAK YENİLİK

Korkulu rüyamız olan gıdılarımıza “Elveda” demeye hazır olun. İngiltere’de geliştirilen ‘Strawberry Lift’ isimli cihazın Türkiye lansmanı Estetik, Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Reha Yavuzer ve Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer öncülüğünde Rene Clinic’te yapıldı.

Tek seansta bile sonuç almanın mümkün olduğu nadir cihazlardan biri daha ülkemize geldi. Cerrahi veya enjeksiyon gerektirmeyen uygulama, sessiz ultrason ve lazeri beraber kullanan tek cihaz özelliğiyle öne çıkıyor.

Ağrı, sızı yok. Boyun ve çene hattının yüz gençleştirmede ve güzelleştirmede çok kritik bir rol oynadığını söyleyen Prof. Dr. Reha Yavuzer “Yüz ve boyun estetiğindeki eksik halkayı ‘Strawberry Lift’ ile tamamlıyoruz” diyor.

EŞEK SÜTÜYLE GELEN GÜZELLİK

‘Hatice Teyze Eşek Sütlü Sabunu’nu bilenler bilir. Brad Pitt, Kate Moss gibi birçok ünlünün de favorisi olan eşek sütlü sabun çeşitleri çoğalmış. Ayrıca şimdi toniği ve kolajen zengini kremi de çıkmış. Hadi Hollywood, sıraya gir!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder