Dilara Doğan

11 Aralık 2022, Pazar 07:00

Sevdiklerini mutlu etme zamanı

PARLAYAN BİR ARMAĞAN

Dünyaca ünlü makyaj artisti Huda Kattan’ın imzasını taşıyan Huda Beauty Empowered Koleksiyonu, yalnızca Sephora’da satılıyor. Anneye, kız kardeşe ya da sevgiliye Huda’nın bu özel ve yeni seri paleti harika bir hediye alternatifi olacak. Ürünün pigmentasyon yoğunluğu fazla olduğu için far kullanmaya yeni başlayanlar zorluk çekmiyor.

KAHVE KEYFİ

Karşılıklı kahve içmekten hoşlanan anne babalar el yapımı, seramik, eğlenceli figürlerden olan bu tasarımlara bayılacak. Kahve keyfini eğlenceli hale getiren bu Tod&Co tasarımlara mutlaka göz atın.

PERİ MASALI

Bu perilerin her birinin bir anlamı var. Sevdiklerinize alınabilecek güzel bir yeni yıl hediyesi. Bütün periler el yapımı ve paketlerin hepsi mühürlü. Paketin sizden önce açılmamış olduğunu garantileyen bu mühür, siz ve ürün arasında özel bir duygu köprüsü kurmayı amaçlıyor. Neşe perisi, şifa perisi, cesaret perisi, düş perisi, dostluk perisi, ışık perisi, adalet perisi, aşk perisi güzellik perisi. Bu sihirli yolculuk için carminicon.com’a bekleniyorsunuz.

BÜYÜK KONFOR

Bir kadının kalbine giden yol oturduğu yerden, prize ihtiyaç duymadan saçını yapmaktan geçer. Dyson Corrale saç düzleştirici müthiş bir konfor sunuyor. Şehir hayatının hızına ilaç gibi geliyor. Bu hediye bütün kadınları etkileyici bir güce sahip. Saça hiç zarar vermeden düzleştirmesi de en büyük bonusu. Hediye dönemine özel cila dokusuna sahip yeni Vinca Mavisi ve roze rengi porselen bir doku hissi yaratıyor.