Dilara Doğan Erkekler yeni yıl akşamı ne giysin?
HABERİ PAYLAŞ

Erkekler yeni yıl akşamı ne giysin?

İÇİNDEKİ ÇOCUĞU KAYBETMEYENLERE

Hatice Gökçe’nin, içindeki çocuğu kaybetmeden büyüyen erkeklere özel hazırladığı Güneş Kralı koleksiyonu yılbaşı akşamı için anlamlı bir tercih olacak. Güneş Kralı koleksiyonu, geri dönüştürülmüş elyaf ve ipek kumaşın birleşimiyle hazırlanmış bir koleksiyon. İddialı olmayı seven beyleri böyle alalım…

Erkekler yeni yıl akşamı ne giysin

TASARIMCI NİYAZİ ERDOĞAN’DAN KOMBİN ÖNERİSİ

Bu özel gecede, eskiyi uğurlarken yeniyi karşıladığımız için mutlaka üzerimde yeni bir parça taşırım. Yeninin bereketi artsın çoğalsın. Aile arasında rahat bir akşam yemeği ve sohbetle geçirilecek yılbaşı akşamı için önerim, az yıkanmış bir denim pantolon ve polo yaka koyu renk bir triko. Eğer dışarıda bir akşam geçirilecekse astarsız bir travel takımın içine siyah gömleği yakasında birkaç düğme açık olacak şekilde giymek son derece havalı.

Haberin Devamı

Erkekler yeni yıl akşamı ne giysin

HAFTANIN EN YENİSİ

YAŞLANMANIN SONUNA GELİYORUZ

Estetik dünyasında ameliyatsız uygulamaların yeri gün geçtikçe artıyor. Hepimiz sağlıklı, sıkı, parlak bir cilde sahip olmak istiyoruz. Bu alanda yapılan çalışmalarda öne çıkan uygulamalardan biri olan Infinite Young’un lansmanı bu hafta yapıldı. Cildin tüm katmanlarını hedefleyen dört farklı teknolojisi ile dikkat çeken uygulamayı Rene Clinic kurucuları Nur Bilen Yavuzer ve Prof. Dr. Reha Yavuzer’den dinledik. Dört özel başlıktan oluşan sistem yüz ve gıdı bölgesinin toparlanmasını sağlıyor. İyon ve plasma enerjisi ile cildin en üst katmanını yeniliyor ve tedavi ediyor. Ee daha ne olsun?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder