Dilara Doğan Yeni yıl akşamı ne giyelim?
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yıl akşamı ne giyelim?

YEŞİLİN GÜCÜNÜ KULLANIN
Ayşe Burcu Kaya

Yeni yıl, yılın en heyecanlı, en umut verici ve ışıltının yüksek olduğu dönemi. Tafta straplez elbiselerimiz ile çok şık ve alımlı olmayı garantileyebilirsiniz. Eğer biraz daha maskulen bir seçim istersek, tercihimizi smokin takımdan yana kullanabiliriz. Kırmızı, yeşil veya mor smokin takımlarımızı giyip hem şık hem rahat olabiliriz. Hepimize güzelliklerle gelsin 2023…

Yeni yıl akşamı ne giyelim

BİRAZ ABARTIN
Jennifer Tokuç

Yeni yıl akşamının olmazsa olmazı, rahatlığı ve şıklığı bir arada yansıtabilmek. Bunun için senenin en sevilenlerinden olan pul payet bluzları, en sevdiğiniz jean ile kombinlemeniz hoş olacak. Cut out elbiseler de epey trend. Makyaj ve aksesuar seçimleri ise tamamen sizin ışıltı ve renk ihtiyacınıza kalmış. Yılbaşı akşamlarında ışıltıyı biraz abartmaktan kimseye zarar gelmez.

Haberin Devamı

Yeni yıl akşamı ne giyelim

IŞIL IŞIL...
Merve Topal

Yılbaşı akşamlarının yazısız kuralı biraz parlamaktır. Payetler, simler, satenler... Benim için kıyafetin ışıl ışıl olması önemli. Payetli siyah İspanyol paça bir pantolon, üzerine siyah saten gömlek kombini içinde, ihtiyacımız olan fonksiyonelliği ve ışıltıyı bulabiliriz.

Yeni yıl akşamı ne giyelim

PARLAK VE EĞLENCELİ
Nisan Ataş

Yaşanan tüm anıları en güzel halimizle uğurlamak için “Olan her şey beni en güzel, en parlak ve en eğlenceli halime dönüştürdü” diyor ve yeni yılı selamlıyoruz. ‘Cast A Love Spell’ koleksiyonumun ‘Night Bird, isimli elbisesi benim için tam bir yılbaşı elbisesidir. Işıltılı takılarla kombinlenip sonuna kadar abartabilir veya sadece elbiseyi giyip girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Yeni yıl akşamı ne giyelim

İDDİALI VE ŞIK
Selma Çilek

Yılbaşı akşamında hem iddialı hem de şık olmak isteyenlere benim ilk önerim siyah parlak kumaş bir elbise. Bu sene çok moda olan payet takımlar da benim favorilerim arasında. Payet ceket ve pantolon takımlar da yılbaşı gecesi hem rahat hem şık olmanızı sağlayacak. Ek olarak mini ve volanlı kırmızı bir elbiseyle her zaman şık ve iddialı olabilirsiniz.

Yeni yıl akşamı ne giyelim

Sıradaki haber yükleniyor...
holder