Dilara Doğan Haftanın sıra dışı stili
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın sıra dışı stili

Yıldız Tilbe’nin sezon trend’i ultra mini UGG botlarını görünce yazmadan duramadım. Modaya ilk kez yeşil ışık yakmış gibi bir sinyal verse de rüküşlüğün kitabını yazmaya devam ediyor. Rüküşlük en çok ona yakışıyor. Moru ve turuncuyu birleştirme cesaretini gösteren her insan biraz sıra dışıdır ve kendine hastır.

Haftanın sıra dışı stili

HAFTANIN STİL SAHİBİ

Kocaman, dev boy takımlar ancak bu kadar seksi bir hale bürünebilirdi. Hande Erçel, maskulen stiline feminen dokunuşlar yapmış. Takımın rengi etkileyici. Elde tutunca beş para etmez bir havası var ama doğru kombinle başyapıt olmuş.

Haberin Devamı

Haftanın sıra dışı stili

HAFTANIN ESTETİK TREND’İ

POPO KÜÇÜLTME AMELİYATLARI REVAÇTA

Bir dönem estetik ameliyatlara olan ilgi azalmıştı. Şimdilerde yine yükselişe geçti. Doğallık için de artık bıçak altına yatılıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor Sarper Mete “Zamansız ince ayarlar ile yaşlanmak, kişilerin estetik cerrahideki temel hedefi olmalı” diyor. Popo büyütme işlemi yerine küçük ve şekilli popo isteniyor. Kardashian kardeşler bile büyük popolarından vazgeçti. Mete, meme büyütme ameliyatlarında da artık doğala yönelimin arttığını söylüyor.

Haftanın sıra dışı stili

HAFTANIN KEŞFİ

Havalar soğumaya başladı. Bağışıklık sistemimizi desteklememiz gereken bir döneme girdik. Vitafenix’in geliştirdiği, glutatyon içeren, altı bileşeni tek kapsülde bir araya getiren gıda takviyesi Angard gerçek bir iksir diye duydum. Ayrıca yorgunluk ve bitkinlik karşıtı vitamin B2, pirolokinolinkinon ve molibden de ürünün etkisini artırıyor. Anlayacağınız başarılı bir takviye. Bir alan bir daha bırakamıyormuş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder