Dilara Doğan Kışa gri bir selam
HABERİ PAYLAŞ

Kışa gri bir selam

PUSLU HAVAYA YAKIŞIR

Tam bir puslu hava rengidir gri. Bu havaya da en çok trençkot yakışıyor. Grinin cool havası trençkotları alışılmışın dışına çıkarıyor.

Kışa gri bir selam

KAZAĞIN EN GÜZEL HALİ

Salaş kazaklar raflarda ön sıraya geçmeye başladı. Taytla ya da pantolonla şık ve bir o kadar da rahat bir tercih.

Kışa gri bir selam

DİĞERLERİNİ SOLLADI

Gri takımlar çıktı meydana, siyahları da bejleri de solladı. Grinin seveni kadar sevmeyeni de var. Trend olduğu için sevenler artışa geçecek bu yıl.

Kışa gri bir selam

GRİ YÜN CEKETLER

Uzun yün, gri ceketler sezonun favorileri arasında ilk sıralarda. Eşofmanla bile tercih ediliyor. Bu ceketler, her stile adapte olmuş durumda.

Haberin Devamı

Kışa gri bir selam

FAVORİMİZ ESKİTME

Eskitme gri her daim favoriler arasında. Uzun rahat elbiseler, gerçek bir kurtarıcı. Hele buna bir de eskitme gri şapka eşlik ediyorsa…

Kışa gri bir selam

HAFTANIN KEŞFİ

BOYUT KÜÇÜLDÜ ETKİ BÜYÜDÜ

Dyson, şimdiye kadarki en iyi performansa sahip saç şekillendiricisi Airwrap’i satışa sundu. Saç ürünlerinin en önemli özelliği aşırı ısı olmadan saça şekil vermek. Serinin en ilgi gören parçası elektriklenmeyi alan flyaway başlığı oldu. Stokları bitmiş bile. Ne kadar bakım ürünü kullanırsak kullanalım, saç şiddetli ısıya maruz kaldıkça cansızlaşmaya başlıyor. Dyson, neredeyse 10 yıldır stil bilimini araştırıyor. En son teknolojisi olan Corrale saç düzleştiricinin yapımının yedi yıl sürdüğünü duydum. Ee sonuç ortada... Saçlarını seven herkes bu çatı altında toplanıyor.

AFTANIN KONUŞULAN STİLİ

Kylie Jenner, bu hafta New York’ta düzenlenen ‘Mugler Couturissime’ adlı serginin açılışına, Ocak 2022’de hayatını kaybeden Fransız modacı Thierry Mugler imzalı bir elbiseyle katıldı. Jenner, elmaslarla süslenmiş ağır tacıyla büyüleyici bir o kadar da yorucu görünüyordu. Jenner ve ‘Kardashian’giller içinde yürüyemedikleri elbiselere bayılıyor. Rahatlık onlar için ön planda değil son planda. Konuşulmaksa ilk sırada…

Kışa gri bir selam

Sıradaki haber yükleniyor...
holder