Dilara Doğan Maskeli stiller
HABERİ PAYLAŞ

Maskeli stiller

Bu senenin demirbaşı maskeleri, birçok isim stiline adapte etti. Mecburiyet haline gelen maskeyi bile eğlenceli hale getirmeyi başardık. İşte alışveriş yapmadan duramayan ünlü isimlerin maskeli AVM stilleri...

FARKI YİNE ORTADA

Demet Akalın bir türlü Burberry hastalığından kurtulamadı. Hele şu kolsuz gömleklere hiç tahammülüm yok. Kolları ekstra kalın göstermesinin yanı sıra fazla demode. Mini şortu tatlı buldum. Demet Akalın’ın bacakları miniyi güzel kaldırıyor. Ve tabii yanlış görmediniz, Demet Hanım yine farkını ortaya koyuyor veeee maskesinin üzerinde Demet Akalın yazıyor.

Haberin Devamı

Maskeli stiller

KLASİKÇİ

En klasik maskemiz, beyaz maskemiz. Stiline önem veren Zehra Çilingiroğlu’ndan şekilli, renkli bir maske bekliyordum ama o da benim gibi sanırım. Takmaktan rahatsız olduğu bir şeye özenesi gelmiyor. Simsiyah kombininin içinde bayıldım Zehra’ya, hele o derin V dekoltesi müthiş.

Maskeli stiller

ÇILGIN RUH

Bu çılgın ve deli ruha her şey yakışıyor. Ten rengi bluzunun içine giydiği kırmızı sütyeni “Her daim seksiyim” derken, ayağındaki crocs’ları “Amaaan sal gitsin” diyor. Yıldız Tilbe, bu haliyle tam olarak, hepimizin ruh hali. Maskesini de çok sevdim. Burnunu da kapasa daha çok sevecektim.

Maskeli stiller

MESAJ İÇERİKLİ

Mesaj içerikli bir maske de en çok Hande Yener’e yakışırdı zaten. Maskesinde, ‘kimse umursamaz’ yazıyor. “Takıyoruz bu maskeyi ama sandığın kadar umursamıyorum seni dünya” der gibi... Lüzumsuz ve feci demode botlar dışında Hande Yener’i çok beğendim. Maskenin mesajı güzel ama iyi koruyor mu ona bir dikkat etmek lazım.

Maskeli stiller

Sıradaki haber yükleniyor...
holder