Dr. Haydar Dümen Geminiz karaya oturmasın
HABERİ PAYLAŞ

Geminiz karaya oturmasın

Evlilik iki kaptanlı gemi yolculuğu. Eşlerin birbirini dinlemesi, birlikte hareket etmesi ilişkinin mutlu sürmesini sağlar. Ama iki kişinin cinselliği paylaşamaması ya da bir tarafın isteksizliği sorunları büyütür. Geminiz karaya oturmadan önleminizi alın...

BÖYLE SORU YOK!

İlişki için yanıp tutuşuyorum

18 yaşındayım, ilişkiye girmek için yanıp tutuşuyorum. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne önerirsiniz? CEVAP

Aman evlat, çok heyecan yollara asfalt değil, taş toprak taşır. Bir ayağını düzgün yola basarsın, ikinci ayağına taş çelme takar. Rüya ve hayaller ele transfer edilir, akıl duygu kanka olur. İlişkiye çelme takan elin dökülenlerini internette toplar. Bu yoldan gerçek yaşam feda edilir. Tutkuyla başa çıkılmaz derken evlilik zamanı gelir. İşte o zaman iki arada bir derede kalacak, “Hocam imdat” diye bağıracaksın. Şimdiden çareyi söylüyorum; sayıyı azalt, yatağa hayalsiz yat. Gündüz aklına gelince de sokağa kaç.

Haberin Devamı

Eşim büyük diye korkuyor

25 yaşındayım. Penisim 17 santim. Karım çok uzun olduğu için biraz korkuyor. Nasıl ikna edebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bu korkunun altında sanırım vajinismus yatıyor. Çünkü organın normaldir. Karın korkuyorsa, organın bir bölümüyle olay biter. Anladığım kadarıyla eşin korkusunu yenemiyor. Böylece zaman kazanıyor. Korku zorlanarak yenilmez. Kilitlenmiş bir vajina ise özel tedavi yöntemiyle düzelir. Böylece evlilik yoluna girer. Bu sorun ülkemizde 100 kadından 10’unda görülüyor. Zaman çoğu kez aleyhte işliyor. Ama vajinismusun tedavi edildiğini de sağır sultan bile biliyor. Fazla zaman harcayıp aranızı bozmayın ve heyecanlarınızı yitirmeyin.

Ayda 5 kez yapıyorum

19 yaşındayım. Ayda en fazla 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Penisim 14 santim, normal mi?

CEVAP

Merhaba delikanlı, sanırım boş bir saatine geldi, “Bir mektup da ben yazayım Hocama, bakalım ne diyecek?” dedin. Mektup dedin de aklıma asker mektuplarını getirdin. Şöyle başlardı: “Ey benim deruni dilden, canı gönülden anneciğim, o mübarek ellerinden öperim. Nasılsınız?”Bundan sonra ne kadar akraba, tanıdık varsa devreye girer. Araya sıkıştırılmış 3 sözcük vardır; ”Hanem tarafına selam ederim.”Mektup okunurken eşi hem heyecandan hem merakından bir şeylerle oyalanır. O kısmı duyunca da hem utanır hem de mutlu olur. Bu arada evin ineği falan da unutulmaz. Kısaca, 4 sayfa olsa bile mektupta hiçbir şey yoktur. Senin de hiçbir şey olmayan mektubuna cevabım budur.

Haberin Devamı

Küçültmek mümkün mü?

26 yaşındayım. Penisim çok büyük. Acaba küçültmek mümkün olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne yazık ki küçültülemiyor.

Mastürbasyon yapıyorum

22 yaşında kadınım, 1 yıllık evliyim. Kocamı çok sevmeme rağmen ilişkiden zevk alamıyorum, mastürbasyon yaparak tatmin oluyorum. Eşim bunu fark etti ve çok üzüldü. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyonla orgazm olduğuna göre orgazm potansiyelin var. Ama klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş sürecini profesyonel yardımla gerçekleştireceksin. Kolay gelsin, biraz sabır.

Kimse bana inanmıyor

17 yaşındayım. Kıllarım çıktı, cinsel fonksiyonlarım tam ama arkadaşlarımdan küçük gözüküyorum. Bazıları mastürbasyondan gelişmediğimi söylüyor. Acaba mastürbasyonla ilgisi var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey sebep değil. Kendine alış, kendini sev. Bünye sorunu. Aslanlar gibisin, cinselliğin bana göre çok avantajlı olacaksın. Yüzüne yabancılaşma. Arada bir mastürbasyonu da boşlama.

İlişkiden zevk alamıyorum

27 yaşında kadınım ve 10 aydır evliyim. Eşime söyleyemiyorum ama ilişkiden hiç zevk almıyorum. Sebebi daha önce yaptığım mastürbasyon olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii olabilir. Çünkü klitoris orgazma şartlanmanmışsın. Bunu da eşinle el ele çözebilirsin. Teknik bilgi yardımı alabilirsiniz. Daha yolunuz uzun. Her şey düzene girecek, bundan kuşkunuz olmasın.

Hep yarım bırakıyorum

3 yıllık evli kadınım. Kocam beni arzulamıyor. İlişkiye girince sertleşme sorunu yaşıyor. İlişkiyi yarım bırakıyorum çünkü dokununca midem bulanıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre deniz bitmiş. Bu evlilik fazla zaman yitirmeden noktalanmalı. Belli ki eşinin sorunları var. Cinselliğe karşı önyargılı ve soğuk. Büyük olasılıkla mastürbasyon alışkanlığı vardır. Eşin senden önce davranıp bir uzmana gitmek isteseydi, bu durumda ufukta ada görüldü. Bu da o yönsüz denizin ortasında bir çığlık, bir umut ışığı gibi evlilik geminize yön verebilirdi. Yine de karar senin.

Olgun kadınları düşünüyorum

17 yaşındayım ve günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Ben mastürbasyon yaparken olgun kadınları düşünüyorum. Bunun nedeni var mı?

CEVAP

Sevgili çocuğum, ileride önemli bir insan olacaksın. Bu yolda yürümeni öneriyorum. Her genç gibi elbette mastürbasyon yapacaksın. Yap ona da izin veriyorum. Haftalık sayını da 3’e indiriyorum. Ne düşünürsen düşün, doğruları, kendine uygunları, sapıkça olmayanları düşün. Olgun kadınları düşünüyorsan bu çok büyük sorun değil. Zamanı gelince zaten onlardan vazgeçip yaşıtlarını düşüneceksin.

Penisim çok büyük

29 yaşındayım. Kızlarla beraber olamıyorum. Penisim çok büyük. Eski sevgililerim acı çekiyorlardı. 1 yıllık nişanlıyım. Nişanlıma bunu söylemedim. Çünkü onu kaybetmek istemiyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, durumun özel. Evlilikte birçok şey formüle edilir. İnsanın hayatı boyunca birlikte yaşayacağı adamın korkutucu boyutlarda penisinin olması kadının yaşam haklarına haksızlık gibi geliyor bana. Göstermenin yolunu nasıl bulursun, bilemem. Bu konuda araya da giremem. Hayırlı olsun diyelim, mutluluk dileyelim. En azından da sözle de olsa kızı bilgilendirelim.

Spermler dışarı çıkıyor

İlişki sırasında eşimin vajinasına boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bunun sebebi öyle olması gerektiği içindir. Normalde doğaldır.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. İlişkide erken boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle 1 ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

Sürekli aklımda mastürbasyon var

Bir kız görünce kendime hakim olamıyorum. Cinsel istek ve mastürbasyon yapmak aklıma geliyor. En yakın kız arkadaşlarımla bile ilişkiye girmeyi hayal ediyorum ama korkuyorum. Acaba kendimi kontrol altına almak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yoldan şaşma. Biraz daha frene bas. Ama kızlara da alış. İnsanlık derslerine biraz çalış.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla asla sırtını dönme, öcünüü alır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder