Dr. Haydar Dümen İlkler hep zordur!
HABERİ PAYLAŞ

İlkler hep zordur!

Haberin Devamı

Cinsellik denince genç erkekleri sıkıntı basıyor. ‘Ya başaramazsam’ korkusundan sinirleri geriliyor. Gençler, her konuda ilk denemeler zor geçer. Korku ve tecrübesizlik birbirine karışınca bunlar olur. Endişe etmeyin, zamanla ustalaşır ve mutluluğu bulursunuz.

BÖYLE SORU YOK!

Mahcup oluyorum

30 yaşındayım. Kız arkadaşım 23 yaşında. İş birleşmeye geldiğinde sertleşme bitiyor, ilişkiye giremiyoruz. Çok mahcubum, ne yapsam?

CEVAP

Biraz sabır, biraz da arkadaşın ılımlı yani “Hadi hadi” der gibi ya da kaçan metrobüsü yakalar gibi heyecanlı olmamalıdır. İçimden bu kızla evlen demek geliyor. Kendimi tuttum ama kalemim söz dinlemiyor ve yazıyor. Evlenmeni bana da o söyledi. Nikah gününü de söylesin değil mi? İşte bu benim sistemim. Okurum mastürbasyona bağımlı kalmasın yani her akşam pusuda organ, kamuflaj yorgan bitti artık bunlar. Olay şekil değiştirecek, atın da yeni yolun koşullarını bilecek ve de öğrenecek.

Kuşum bahar yorgunu mu?

25 yaşındayım. Bir sevgilim var, kış boyunca sorun yoktu ama baharın gelmesiyle benim kuş sessizleşti. Acaba o da mı bahar yorgunu?

CEVAP

Senin kuş var ya, baharın havasına uydu. Kışın havalar bozuk diye seni zorlamadı. Ya şimdi? Ağaçlar, çayır çimen çiçek açtı. Gezmek, görmek, yemeğin aperatifi gibi önce iştahın açılsın sonra duygusal ağırlıklı gönül alıcılar otursun istiyorsun. Kuşun beyni yok, aklı yok. Nasıl oluyor bu? Senin kafatasının içinde saklı yapıyı anlamadığı için o da bu yöntemi kullandı. Bu geçici bir durum. Aklına takma. Bu bir kilit ve anahtar gibidir. Sağa çevirirsen kilitler, sola çevirirsen açılır. Bu kadar basittir ama bu biraz onun biraz da kendi ruhunun bir de sevgilinin zorlamasıyla ilgilidir.

Nedeni uzun olması mı?

21 yaşındayım. Penisimin boyu büyük. İlişkiye giremiyorum. Genelevdeki kadınlar da istemiyor. Nedeni penisimin uzun olması mı?

CEVAP

Merhaba tüm okurlarım ve gençler. Erkeklerde santimetre hasreti ömür boyu bitmez. Var olan neyse yarısı senden yarısı ondan kullanmasını bilmek koşuluyla dağlar bile geçilir. Erkekler bu konuda kulaktan dolma bilgiler ve abartılarla donanımlıdır. Yanlış bilgi, düz yolda bile sahibini şaşırtır. Genelev kadınları, ‘Amasya’nın bardağı, bir olmazsa biri daha’ formülünden kayba uğramaz. Nedense çoğu da çenesini tutmaz. Aşağı yolu kapattığı gibi soruna da bir formül bulmaz. Şok da böyle yaşanır. İnsanlara doğru yolu bile şaşırtır. Kimi küçük kimi büyük diye yakınır. Sana gelince; her yolun bir çıkışı vardır, ona da kafa yormalıdır.

Hamile kalır mı?

20 yaşındayım. Penisim 24 santim. Kız arkadaşımla birlikte olduk, kan gelmedi. Ben içine boşaldım, acaba hamile kalır mı? Bir de penisimin boyu size nasıl?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu çok büyük. İleride doğacak sorunlar olabilir. Kız arkadaşın kızlık zarının esnek olduğunu sanıyorum.

Acaba sorun kimde?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk. İlişkiye girdik, kızlık zarından kan gelmedi. Önceki ilişkilerimde böyle bir sorun olmamıştı. Acaba sorun kimde?

CEVAP

Değerli okurum, ne sorun arıyorsun? dememi istiyorsun. Fol yok, yumurta yok, kafayı takıyorsunuz saçmalıklara.

Sevgilim benimle ilişkiye girmek istemiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istiyorum. Ama sevgilim kızlık zarının yırtılmasından korktuğu için ilişkiye girmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, helal olsun kız arkadaşına. Şimdi onu kutluyorum, seni de uyarıyorum. Adımlarını denk at, ayağın kaymasın. Bizim gül gibi yetiştirdiğimiz kızlarımız sorumsuzların oyuncağı değil. Delikanlı ol.

Acı çekiyorum

21 yaşında kızım. 3 aylık ilişkim var ve onu çok seviyorum. 1 hafta önce ilişkiye girdik ve canım yandı. Sebebi de sevgilimin cinsel organının büyük olmasıydı. İlişkimiz evliliğe giderse bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, evliliğe gitmenizi dilerim. Evlilik için erken ama ayrılık da kalbinde büyük izler bırakır. Zamanla alışacaksın, ağrıların azalacak. Dahası o ağrıyı yok etmenin çaresini bizler bulacağız.

İlk deneyimim neden kötü geçti?

20 yaşındayım. İlk cinsel denemem iyi geçmedi. Bu yüzden çok tedirginim. Acaba ileride bu problemimi yenebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, tabii yenersin. Hangi konularda ilk denemeler iyi geçiyor ki? Her şeyde ilk denemeler yanıltıcı ve şaşırtıcı olur. Zamanla usta olup çıkarsınız. Aceleye gerek yok, önünde yıllar var.

Çok erken boşalıyorum

28 yaşında, 11 yıllık evliyim. Çok erken boşalıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, profesyonel yardım almak zorundasın. Bu konuyla ilgili uzmanları biliyorsun. Önerim bu yoldadır.

Kız arkadaşım hiç rahat durmuyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımı görünce bile benim kuş sertleşiyor. Onu arzuluyorum. O da beni tahrik ediyor, hiç rahat durmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşın seninle oynuyor. Her zaman erkekler oynayacak değil ya. Siz onları heyecana, galeyana getirirken, bin bir takla atarken iyiydi de şimdi koz kızın eline geçmiş. Ama ateşle oynuyor. Bundan sonrasını ben bilemem.

Eşimden kan geliyor neden olabilir?

2 aylık evliyim. Eşimle ilişkiye girerken sanki ilk kez ilişki yaşıyormuşuz gibi kan geliyor. Eşim bu durumdan rahatsızlık veya acı duymuyor, hatta kanın geldiğini bile anlamıyor. Nedenini öğrenebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, ya senin penisinin boyutu biraz büyük ya da eşinin vajinasında kanamaya neden olan bir oluşum var. Her ikisi de kötü anlam taşımıyor ama eşini lütfen bir kadın-doğum uzmanına götür, şu olayın adı konulsun.

Her kızla ilişkiye girmek istiyorum

18 yaşındayım. Penisim çok küçük. Her gördüğüm kızla ilişkiye girmek istiyorum. Bir kız gördüğümde mastürbasyon yapasım geliyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, sakın ha! Her oyunun kuralı ve sırası var. Arada bir mastürbasyon yap. Kızları mastürbasyon malzemesi gibi değil, yüce varlıklar gibi gör. Ruhun gelişsin. İşte o zaman elini uzatır, “Ver elini” dersin. Onlar da seni geri çevirmez.

Mastürbasyon yapan kısır olurmuş

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak istemiyorum. Çünkü büyüyünce kısır olurmuşum. Bu beni rahatsız ediyor. Derslerime çalışamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2-3 kez mastürbasyon yap. Sistemler çalışsın. Bu işin okulla, işle ilgisi yok. Yemek de yiyeceksin, su da içeceksin. Arada bir mastürbasyon da yapacaksın. Ölçüyü aşmayacaksın, derslerine de çalışacaksın. Eğer direncin, kapasiten yerinde ise derslerinde biraz ölçüyü aşabilirsin. Haydar Hoca’dan sana izin.

GÜNÜN SÖZÜ

Saman alevi aşklarının ateşini ani kararlar yakar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder