Erkut Can İstiklal canavarını patlattılar
HABERİ PAYLAŞ

İstiklal canavarını patlattılar

İstiklal Canavarı, PKK, YPG ya da PYD tarafından beyni yıkandıktan sonra komşularına göre bir sene önce, açıklamaya göre dört ay önce Afrin’den kaçak olarak Türkiye’ye girip İstanbul’a yerleşti. Göstermelik kocasıyla da işe girip çalışmaya başladı. Geçen pazar günü de İstiklal Caddesi’nde, içinde TNT kalıpları olan bir çantayı oturduğu bankta bırakıp kaçtıktan sonra patlatarak, ikisi çocuk, altı canımızı öldürdü. Beşi hâlâ yoğun bakımda olan 81 kişinin de yaralanmasına sebep oldu. Bu canavar kadın kendini patlatmadı ama “Başının çaresine bak” diyen beyin yıkayıcılar tarafından patlatıldı. Öncelikle şehitlerimize rahmet, yaralılara şifa diliyorum.

Haberin Devamı

İkinci önceliğim ise Türkiye emniyet teşkilatının tüm birimlerine. Görünen o ki bu canavar kadın takip ediliyormuş. Çünkü başörtülü bir yüzü kameralardan tespit edip saatler sonra yakaladılar. Ama ne gariptir ki bu aşağılık saldırıyı üstlenen bir terör örgütü de çıkmadı hâlâ.

Daha önce söylendiği gibi Erbil’de, Bağdat’ta, Şam’da güvenlik sağlamak beni hiç ilgilendirmiyor. Ben önce kendi güvenliğime bakarım. Böyle biline. Milletimizin başı sağ olsun.

TOGG için diyorum ki…

Zamanın dijital teknolojisini de aşan ilk Türk otomobili TOGG’un açılışından beri, ilk arabaların İtalya’da üretilip getirildiği konuşmaları bitmek bilmiyor. İlk açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan gelmişti ama ağzıyla kuş tutsa olayı manipüle eden gruba yeterli olmadı. Sonra başka bakanlar da açıklama yaptı. Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu. Ben ise bu meram anlatma çabalarını çok garipsiyorum. İlk etapta yılda 15 bin olarak planlanan üretimin devamı da İtalya’dan mı gelecek? Tabii ki hayır! O dev fabrika boşuna yapılmadı ya…

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener açılış davetine mazeret bildirerek katılmamışlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; şimdi gezmek istiyorlarmış. İşte fırsat! Gidip görsünler ve durumun ne olduğunu onlar açıklasınlar. Karşıt grup belki o zaman inanır.

Organ bağışı

Ülkemizde 20 bin böbrek, 1000 karaciğer, 800 kalp, 40 akciğer nakli bekleyen hasta varmış. Bu da daha çok organ bağışıyla daha çok hayatın kurtulması demek. Geçen yıl eşimin vefatından sonra, “Hangi organım işe yararsa alın” diye müracaat etmiştim. “Beyefendi, sizin organlarınızın son kullanma tarihi geçmiş. Teşekkür ederiz” diyerek kibarca reddettiler. Doğru. Deprem tatbikatında bile benim telefonum çalmadı. Sistem, “O yaşadığı kadar yaşadı, yormayalım” dedi herhalde. Ben de çocuklarımın dahi bilmediği bu şahsi sırrımı gülesiniz diye yazdım zaten.

Haberin Devamı

Duyduk duymadık demeyin:

“Uzun kalmam beş yıl bana yeter.”

Kemal Kılıçdaroğlu

Türk milleti zekidir

Suça giren ‘kağıt üzerinde boşanma’ veya ‘hileli boşanma’ yöntemiyle, geçen sene 5 bine yakın kişinin SGK’dan maaş almak için boşandığı tespit edilmiş. Hayat şartlarına katkı için yapılan bu hileli boşanmada eğer yakalanılırsa, maaş hemen kesiliyor, ödenen aylıklar da yasal faiziyle geri alınıyormuş. Hileli boşanma tespitleri ise aile yakınlarının ihbarıyla yapılıyormuş. İyisi mi siz, aileden olmayan iki şahit bulup yeniden evlenin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder