Faik Gürses 12 dakikada 3 gol intihardır
HABERİ PAYLAŞ

12 dakikada 3 gol intihardır

Her zamanki gibi topun sahibi Beşiktaş. Kimseye vermeyecek kadar da arzulu ve tutkulu. Gelelim bir o kadar pozisyon fakiri. Cenk’i ceza sahasında gören havalandırıyor. Zannedersiniz ki adam Shaquille O’Neal. Mecburen Antalyaspor savunması bu manasız ortaları savuşturuyor.

Sağ kanatta Rashica bal yapmayan arı. Sayısız atakları ezmekte usta. Bir 10 numara eksikliği o kadar bariz gözüküyor ki, görme özürlü Beşiktaşlı bu pozisyonları takımı lehine çevirse gözleri açılır. Ve bu ortamda Beşiktaş kendisi ile mücadele ederken 32’nci dakikada rakip kaleye ilk şutunu Salih’le atıyor. Yani gole kadar pozisyon yok. Kısırlık dizboyu. Golün hazırlanışındaki pas trafiği ise Cenk’in vuruşu kadar değerliydi. Bir de Erdal’ın, Salih’e arkadan yaptığı itme var ki 10 kusurlu hareketin içine sokmamak skandalın ötesindedir. Antalyaspor’un beraberlik golü ise Beşiktaş savunmasının beyaz bayrak çektiği andır.

Haberin Devamı

Bir tane sağlam stoper vardı o da gitti ve gol geldi. İnanılacak gibi değil. 4 stoperin 3’ü hastanelik, biri tımarhanelik. Bailly soyunma odasında takım arkadaşına profesyonellik dışı bir harekette bulununca Burak Yılmaz ‘Çık dışarı!’ diyor. Hale bakın ki bu adamlar Beşiktaş’ın oyuncuları. Sonuç 12 dakikada 3 gol ye git Akdeniz’de intihar et. Mecburen üçlü savunmaya dönüşün eseri oldu Bailly’in saldırısı.

Bu da Beşiktaş’ın sonunu getirdi. Muleka ve Rebic’in girişi hareket ve golü getirdiyse de 11. haftada 4’üncü yenilgi. Şimdi bol bol serum ye sezon sonuna kadar.Bu kadar sakat stoper ve aklından zoru olan oyuncular varsa alayını satarım. Ümraniye, Darülaceze, Beşiktaş da sizin bankanız değil. Nasıl geldiyseniz, gidin. Beşiktaş’ın sırtından düşün. Hemen şimdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder