Faik Gürses Baş aşağı
HABERİ PAYLAŞ

Baş aşağı

İşin doğrusu buydu. Colley’in golünde ‘Faul var mı’ diye VAR Ümit Öztürk’ü çağırdı. Yani hakem sensin karar ver dedi. Öztürk de inceleyip temiz golü verdi. İstanbulspor-Trabzonspor maçında yapılması gereken de bu olmalıydı. Beşiktaş’ın yediği gol tamamen komik.

Aynı golü ikinci kez yedi. Colley’in hatası ile Neftçi maçında da yemişti. Demek ki hastalık kronik. Gol sonrası seyircinin Amartey’e tepkisi oyuncuyu tamamen maçtan kopardı. Onbire baktığımızda Lugano maçındaki gençlerden sadece Semih süre almış. Gerisi kulübede ısınmakla meşguldü. Mücadele tamam olabilir. Fakat teknik kapasiteli bir 10 numara hala telaffuz edilmiyor.

Haberin Devamı

Ocakta ifade ettiğim yaratıcı ismi bulmak zor. Yine kira köşelerinde sürünecekler anlaşılan. Bir zamanlar tapusuyla alınanlardan ne kadar güzel para kazanılıyordu. Hatırlayın o dönemdeki sloganı “Al, al dönemi bitti. Sat, sat devri başladı.” Senin oyuncuna da kimse talip olmaz. Alanyaspor, Beşiktaş’ın üzerine geldiği anda pozisyon buldu. İkili mücadeleleri kazanma arzusuyla oynadılar.

Azrail Beşiktaş’ta dolaşmaya devam ediyor. Son kurban da Chamberlain oldu. Ha gayret sakatlık rekorunun kırılmasına az kaldı. Emeği geçenleri kutlarız! Yanlışı da yazalım. Semih çıkıyorsa, Tayfur kanada geçiyorsa bu da hiç olmadı hocam. Sonuç: Beşiktaş’ı izlerken Zona oluyorsunuz. Ağrısı da çok fenadır. Gitti gider, döner mi bilmem.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder