Faik Gürses Bu 'Ses'e kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu 'Ses'e kulak ver

Haberin Devamı

YILIN ENLERİ

Takım: Bursaspor. Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam. Futbolcu: Ömer Erdoğan. Taraftar: Bursaspor. En İyi Yerliler: Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Abdullah Avcı,Yılmaz Vural, Mehmet Özdilek. Başkan: İbrahim Yazıcı. Hayal Kırıklığı: Galatasaray, Hayal Kırıklığı (2): Beşiktaş.

NE MUTLU MUTLU’YA

Herkes yıldız peşinde koşarken Beşiktaş o yıl Halim ve İnegöl’den Mutlu Topçu’yu transfer etmişti. Siyah- Beyazlılar alay konusu da olmuştu. “İnegöl’den Mutlu.. Hahhh Hahhh” diye kahkaka atanlar vardı. O gün bugündür Mutlu’nun resmini çok nadir görmüşsünüzdür. O resme girmez, resme girecek futbolcuyu çizer çünkü.
Mutlu bu yüzden çok mutludur. Zannedersiniz ki fazla sesi çıkmaz. Ama Ertuğrul Sağlam “Çık şuna Allah aşkına ne yapıyor bir seslen” diye bağıra çağıra talimat verdiğinde bile, yardımcısı Mutlu o kendine has tavrı ile karşılık verir. Konuşmaz diye algılarsınız, ama o kadar çok şey anlatır ki Mutlu. Gordon Milne’den çok şey öğrenmiştir.
Beşiktaş’ta yaşadığı sevinçler bugün, onun Bursaspor’da yaşattıklarının bir yansımasıdır. Mutlu o yüzden de çok mutludur. Bugün Mutlu, Ertuğrul Sağlam’la, ya da Sağlamsız bir yere gitse bundan mutluluk duyanların sayısını ben size anlatamam. Şu anda Beşiktaşlılar da Mutlu’dur, İnegöllüler de... Yukarda enleri yazdım bu daracık yere ise yılın en Mutlu antrenörünü sıkıştırmaya çalıştım. Ne mutlu bana bu mutluluğu yaşatan MUTLU’ya.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder