Faik Gürses Hoppaaa
HABERİ PAYLAŞ

Dün gece, o gece, bu gece oldu. Uykusuz gecelerle birlikte 12 Dev Adam’ın final rüyası son bulurken, İnönü Stadı’nda da tam bir fiesta yaşanıyordu. Oraya sonra geleceğiz, şimdi Beşiktaş; Schuster’in aşılamaya çalıştığı ofans oyunu savunmada iyi bir kenetlenmeyle 4 gol getirdi. Bu gollerin hazırlanışındaki birinci usta ayak Guti. Göğsünde resmi hizmete mahsustur yazıyor. Her türlü servis var. Sağa, sola, dikine, enine. Arada sırada eve gazete isterseniz, onu da yapar herhalde. Beşiktaş’ta bir diğer öne fırlayan isim İsmail oldu.

Haberin Devamı

Muz ortasını 25 sene evvel Almanlar’ın ünlü beki Kaltz yapıyordu. İşte onun ortasına Bobo vururken, foto muhabirleri resim çekti. 6x9’luk resmi Brezilyalı’nın evine yollamışlardır. Belki Bobo pasaport için de istemiştir hani. Ama benim esas adamım Nobre idi. Fenerbahçe’de bile onun bu kadar azdığını görmemiştim. Fırtına olup çıkıverdi Nobre. Pres yaptı, gol attı, Ankaragücü’nü sahaya çıkmaya pişman etti. Ankaragücü’nün bu Beşiktaş baskısına karşı sadece Vittek ile iki kez pozisyon bulması, Beşiktaş’taki katma değerin ne kadar üst düzeye çıktığının bir göstergesi oldu.

Şimdi Schuster’in elinde 3.5 avcı var. Yarımı Fink olarak ifade edersek, Ernst, Necip ve Aurelio Beşiktaş’ın orta sahasında rakibe boş alan bırakmayacağa benzer. Düşünün Ferrari uçan adam gibi oynadı, bu ikilinin arkasında. Son 10 dakikada İnönü Stadı’nda çıt çıkmadı. Dev ekrandan herkes 12 Dev Adam’ı bağrına bastı bu kez. Beşiktaş dosyasını kapatanlar geceyi Milli Takım’la noktaladılar. Dünyaya şan olsun, bu Beşiktaş seyircisi 2 olaya şahit oldu dün gece. 4-0’lık farklı oyuna ve Türkiye’nin potadaki ayak seslerine.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder