Faik Gürses İçerisi güzel ama...
HABERİ PAYLAŞ

İçerisi güzel ama...

BAKIN Lale Hanım, önce hoş geldiniz. Ama görünen o ki pek de hoş gelmediniz. Çünkü ne yapsanız yaranamayacaksınız. Zira sorun sizde değil, MHK’da da değil. Sorun hakemlerde Lale Hanım. Maçta öyle çılgınlıklar yapıldı, öyle hatalı düdükler çalındı ki, evlere şenlik dersem solda sıfır kalır. Kıdemli yardımcı hakem Mustafa Emre Eyisoy, önce taçtan gelen (Ofsayt olması mümkün değil) sonra Bakasetas’ın asla ve asla çıkmayan topuna bayrak kaldırıyor.

Trezeguet’in attığı gol buz gibi geçerli. VAR olmasa gol güme gitti. Bir diğer pozisyon Bakasetas, Bünyamin’in ayağını çiğniyor, biraz da eziyor. Mete Kalkavan’ın sarısı ile Trabzonsporlu oyuncu maça devam ediyor. VAR bu pozisyonda Mete Kalkavan’ı çağıramıyor. Bünyamin, Trezeguet’e öyle bir tekme sallıyor ki, görülmemesi mümkün değil. Başka bir şey yazamam Lale Hanım. Top da, düdük de sizde. Sahada olmasanız bile. Maça gelirsek.

Haberin Devamı

İçerde etkili Trabzonspor. Bol da pozisyona giriyorlar. Mesela çok önce yazmışım Gomez ısınıyor diye, meğerse adam soğuyormuş. Topsuz oyunda çok iyi imiş. Yönetim onu topla oynayıp gol atsın diye aldı. Hoca kazanmaya çalışıyorsa da, aradığı oyuncuya ulaşılamıyor. Baktığınız zaman yukarlarda dolaşan bir Trabzonspor görebilirsiniz. Ama Djaniny çıkarken yuhalanıyor. Olacak iş mi? Her şeye rağmen ne varsa Siopis ile Bakasetas’ta var. Savaşıyorlar, çalışıyorlar, üretiyorlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder