Faik Gürses Pele'yi alsanız yine de ı-ıh
HABERİ PAYLAŞ

Pele'yi alsanız yine de ı-ıh

Her transfer ayı böyledir. Taraftar ezeli rakiplerinin transferine bakar seni eleştirir. Hatta şöyle olur sen Pele’yi getirirsin rakibin Maradona’yı almıştır, hemen hareketlenir taraftar: ‘35’lik Pele’yi getirdin, bonservisi elinde Beckham duruyordu almadın.

Yönetim istifa.’ Her zaman söylemişimdir, yazmışımdır, “Beşiktaş taraftarı özeldir” diye. Başka kulüpte var mıdır bilemem ama Beşiktaş’ın aklı başında taraftarı ile ailece görüşmüşlüğümüz devam etmektedir. Sohbetlerde onların inanılmaz sağ duyusuna çok güvenmişimdir. Futbolcu izleme ekibinden daha farklı taraftar grupları mevcuttur.

Haberin Devamı

BİR ADAM ÜÇ BÖLGE

Şimdi Lyanco ve Onana’yı beğenmeyen taraftar bir adım öne çıksın da görelim endamını. Şenol Güneş diyor ki, “Bir adam alırız üç bölgede oynar. Tek para ödenir” Bunun neresi yanlış transfer? İlla yıldız gelecek deyip zaten borç gırtlağa dayanmış kulübü iyice zora sokturmanın bir anlamı yok. Hadi Talisca geldi. İki maç sonra sakatlandı. Ne oldu? Paran buhar olup uçtu.

Şimdi gelen 3 transferden stoper, ön libero, orta saha imal edebiliyorsunuz. Bilemiyorum ama belki de taraftarı heyecanlandıracak bir 10 numara yola çıkmıştır. 3 ay önce Sayın Ahmet Nur Çebi, camiaya seslenip, “Herkesin görüşüne ihtiyacım var. Kulüpte sorularınızı ve görüşlerinizi almak üzere bekliyorum” dedi. Sordum Başkan’a, “Henüz kimse gelmedi” dedi.

BEŞİKTAŞ TEKTİR

Arkadaşlar bu kulüp şu anda bir mali disiplin içinde futbolcuların, amatör branşların çalışanların maaşlarını tıkır, tıkır ödüyor. UEFA’ya ‘Paramı alamadım’ diye şikayet eden kimse yok. Başkan neredeyse kulüpte yatacak. Herkesi alalım, paralar ödenmesin, kulüp satılığa çıksın hoşunuza gider mi? Unutmayın ki bu kulüp feda sezonunda şimdi çoğunun BAL Ligi’nde oynadığı futbolcularla şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayıp 3’üncü oldu.

Unutmayın ki Beşiktaş bir tanedir. Eşi benzeri yoktur. Hata yapan yönetim vardır, Beşiktaş’ı bile bile yanlış yapıp uçuruma sürükleyen hiçbir başkan yoktur. Ne diyor Ahmet Nur Çebi: “Şampiyon olacağız.” Şimdiden Boğaz’daki teknelerde yanan meşaleleri görüyor gibiyim. Pele’yi almadan da namağlup şampiyon olan tek takım Beşiktaş’tır. O zamanki ezeli rakiplerin kadrosuna bakmanız rica olunur.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder